Wicher Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 P.S. weżcie sobie zapasowe kluczyki... mogąsięprzyda:P Albo zapasaowe motocykle, bo nie wiadomo co się z nimi stanie, jak będziecie w alkoholowym amoku :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 A co do tego tematu to jak go czytam to wychodzi na to ze banda alkoholikow chce sie spotkac zeby wspolnie zalac pale i chodzizc na czworaka a motocykle to tylko taka przykrywka do tego czyli wszystko w normie :) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 jednemu to raczej trzeba bedzie wziąć kluczyki :lol: <junakowiec> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 Będzie chyba trzeba zabrać jakiś sejf na nasze kluczyki... tylko jakiś w miare solidny, by po pijaku, go nigdzie nie zgubić;);) Bo my wszyscy tacy abstynenty jestesmy :);) pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2005 Dobra chopoki czas leci a tu cisza i tylko procenty chodza po głowie (żyłach) Zjeby ślunskie są już jakieś konkrety :?: Oczywiście stara kadra ma wjazd ze zniżką a pierwszaki płaca 120 % 8);) :) (Równaowaga w przyrodzie musi by zachowana ) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 4 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2005 "Oczywiście stara kadra ma wjazd ze zniżką a pierwszaki płaca 120 % " Pgr kogo masz na myśli ?? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2005 Bahama jeszcze 150% twarzowego na wjezdzie musisz uregulowac :) ;):twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 4 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2005 Pegieerku a liczyłem na to że tym razem będzie spokojnie i przeszczep wątroby nie będzie konieczny...Po co chcecie kluczyki chować? Przecież oprócz nocnej jazdy po pijaku po plażach i palenia gumy nic się złego nie dzieje :lol: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 Bahama jeszcze 150% twarzowego na wjezdzie musisz uregulowac :) ;):twisted: eeee to spoko dlatego ze jestem super piekny place 50% ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 taa jasne napieprzajcie sie a co do kluczyków to chyba pamietacie co junakowiec na pławkach robił a tak sie składa ze na Rybnik tez chce ze mną jechac i nie wiadomo co mu do łba szczeli po paru piwkach :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 Baham dlatego zostawisz go przed bramą zlotu :lol: Dareczku lepiej powiedz jak tam z pogodą bo cos nam pogodynko nawalasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyex Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 WitamJEżeli skuterki też się liczą to ja jestem na 95%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 nie no przed bramą go nie zostawimy :lol: ja wezme jakis łancuch i sie junaka do drzewa przykuje :twisted: a co do ciebie Siwex to mozliwe ze sam nie bedziesz biore tez kumpla który jezdzi na skuterku najwyzej w tyle zostaniecie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wyczu Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 nie no przed bramą go nie zostawimy :lol: ja wezme jakis łancuch i sie junaka do drzewa przykuje :twisted: a co do ciebie Siwex to mozliwe ze sam nie bedziesz biore tez kumpla który jezdzi na skuterku najwyzej w tyle zostaniecie :lol: Baham Ty sie tak nie smiej :) Obiecałes mi ze pojedziesz spokojnie i w tyle mnie nie zostawisz... Gorzej bedzie jak blokady nie sciągne ;) Fuck ... 45km/h :| Ale narazie jestem dobrej mysli.... I nie gadaj mi juz o zostawianiu w tyle... Bo sam sie podniecałes jak na moim skucie jezdziłes :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruchcio Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Baham co do siwexa to sie mylisz on jak sie rozkula to ma niezlego maxa, ale przyspieche ma slaba. Ja sie pisze i tez bede na skuterku (sniegu niebedzie to jade dysze wymienic i bedzie lecial ok 75km/h), plus bedzie znajomy z mojej szkoly na Yamasze, jak sie uda to kolege tez wezne z Szymocic. P.S. Mam propozycje zeby 3 tygodnie przed wziac i oficjalna liste zrobic ilu nasbedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi