bart90dt125 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 miłego czyszczenia, po kupnie.A co do elektryki to przełącznik jest na przewodzie idącym z CDI do stacyjki(widać na schemacie). U mnie to jest zielono żółty i brązowy przewódPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xsyniu147 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 dzieki ale o czysczenie mi nie chodzilo tylko o rozmiar kto pomoze bardzo prosze ':) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 dzieki ale o czysczenie mi nie chodzilo tylko o rozmiar kto pomoze bardzo prosze ':) Weź suwmiarkę i zmierz... Ale kupno filtra stożkowego jest idiotyzmem.... Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xsyniu147 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 jackuzy motoru nie ma u mnie to jak zmierze telepatycznie ;/... chce zobaczyc efekty jazdy na stozku bo wiele osób go ma w innych motorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 A jak daleko jest? Średnica w gaźniku Mikuni S20V wynosi 43mm....za to mogę Ci powiedzieć co poczujesz bez wydawania kasy. PO pierwsze będziesz miał za uboga mieszankę dopóki nie wyregulujesz gaźnika a jak Ci się to uda to poza basowym pomrukiem z pod baku nie poczujesz żadnej różnicy ;] a do tego od razu Ci mówie nie jedz w żaden teren bo najpierw filterek zapcha ci się raz dwa a potem już nic nie będzie dawał a motor osłabnie ze względu na zapchany filtr. No ale ja już nic nie mówie. Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszunia1514 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 dzięki za odpowiedzi :icon_razz: to ja chyba to zostawie w spokoju :bigrazz: chce zobaczyc efekty jazdy na stozku bo wiele osób go ma w innych motorach ja ci powiem na podstawie ogara (może to głupie porównanie ale co mi szkodzi :bigrazz: )po założeniu trzeba wyregulować,silnik cholernie nie elastyczny bardzo wysoko go trzeba kręcić żeby jakoś jechał,zapycha się po jeździe po polnych dróżkach, przepuszcza tony syfuteraz plusy:fajnie wygląda (ale w dt tak będzie nie widoczny )basowy pomrukto by było chyba na tyle :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xsyniu147 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 (edytowane) u mnie cylindrze pisze 37a 79cm2... czyli z mojej wiedzy jest to cylinder od dt lc... starszy lepszy ;D xD ?... i ma wiekszy stopien sprezania chyba co nie ? Edytowane 15 Grudnia 2007 przez xsyniu147 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 jak filtr stożkowy to tylko z gąbki. nie ma co oszczędzać i kupować te standardowe tańsze bo one wlasnie zacieraja silniki. musisz częsciej przeczyszczać taki filtr. troszeczke mocy by Ci przybyło napewno ale i zużycie paliwa wieksze. jak masz kase i chcesz jeździć mega ekstremalnie to kupuj. przemyśl czy warto. jak chcesz tuningu to wsadź tłumik sportowy. a mam pytanie. gdzie idzie kabel ktory pokazuje mi na liczniku właczony luz? czy to idzie gdzies pod blok silnika czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xsyniu147 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 chyba tam gdzie magnet jest czujnik tak mi sie zdaje :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 a mam pytanie. gdzie idzie kabel ktory pokazuje mi na liczniku właczony luz? czy to idzie gdzies pod blok silnika czy jak? jest po lewej stronie silnika mniej więcej w połowie bloku. powiem Ci żebyś szedł za wiązką elektryczną i znajdziesz jeden kabelek przykręcony śrubką do bloku :) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 dzieki mam jeszcze jeden problem. mam nowy akumulator a rozrusznik kręci wolno. mierzylem napiecie w akumulatorze to spokojnie 12 woltów a nawet troche wiecej. czy to wina rozrusznika? jest dowalony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 dzieki mam jeszcze jeden problem. mam nowy akumulator a rozrusznik kręci wolno. mierzylem napiecie w akumulatorze to spokojnie 12 woltów a nawet troche wiecej. czy to wina rozrusznika? jest dowalony? Nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze aku mógłby miec wicej voltów, a pozatym znacznie łątwiej sprawdzić czy to wina aku niż rozrusznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xsyniu147 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 a w dt bywaly rozruszniki ? ;D czy to chodzi o saschs ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 a w dt bywaly rozruszniki ? ;D czy to chodzi o saschs ?Była wersja z rozrusznikiem ale krótko produkowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 dzieki mam jeszcze jeden problem. mam nowy akumulator a rozrusznik kręci wolno. mierzylem napiecie w akumulatorze to spokojnie 12 woltów a nawet troche wiecej. czy to wina rozrusznika? jest dowalony? Wyjmij aku i naladuj przez noc. Potem sprawdz jak bedzie tak samo to proponuje Ci wyjac i rozebrac rozrusznik, wymienic szczotki i spraqwdzic lozyska moze wymienic jak bedzie to konieczne poza tym ogolnie wyczyscic ;) i bedzie jak nowy :icon_mrgreen: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi