damiannn123 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 jak mialem jeszcze dt 80 mx to tłok bardzo szybko sie wypalał i pękały pierscienie w ciagu 2 miesiecy oczywiscie ten tłok z linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 jak mialem jeszcze dt 80 mx to tłok bardzo szybko sie wypalał i pękały pierscienie w ciagu 2 miesiecy oczywiscie ten tłok z linkuodczepcie sie ;) nie to nie. sprzedam komus innemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) ale do orginalnych cylindrów do dt 80lc2 chyba nie ma dostępnych innych markowych tłoków Edytowane 5 Grudnia 2007 przez patryk3860 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahadt80lc2 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 no właśnie też mi się tak wydaje że nie ma lepszych tłokow za bardzo. dla porównania kupiłem tłok na www.wilmat.pl za 66zł z przesyłka z a ten sam tłok w Olsztynie w sklepie kosztował 140zł. ten sam bo widziałem i sprawdzałem. także widzicie jak to tą samą rzecz można kupić za dwie różne kwoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xlukasz6 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 wita mam takie pytanie czy ktos ma z was sprzedac stacyjke do yamaha dt 80 lc2?? jak cos to prosze pisac na gg nawet kiedy niedostepny lub na maila. i jeszcze jedno czy w dt 80lc2 sa podswietlane zegary?? prosze o pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Tak zegary są podświetlane.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xlukasz6 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 a czy mozna to rozkrecic?? tzn. zeby wymienic diody czy co tam jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 z stacyjką ciężko bywa, sam nie mam,ale cała elektryka na krótko i można jeździćtylko mały przełącznik i można śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xlukasz6 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 no to i ja mam podobnie tylko zeby zostawic gdzies moto to by sie przydalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) stacyjkę łatwo obejśćlepiej zrobić taki patent:CZujkę od kopki wywalić i końcówki kabelki połączyć tak żeby podczas jazdy można było śmigać a na jak chcesz to kabelki rozłączasz, wrzucasz bieg i nikt nie zapali, a jak zapali to po wrzuceniu biegu moto zgaśnie.Dodatkowo, blokada, wstawiasz tak żeby blokowała tylne koło i kopkę. wg. mnie to lepsze zabezpieczenia niż sama stacyjkaPozdro Mój filma na dt Edytowane 8 Grudnia 2007 przez bart90dt125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 no tak tyle,że w stacyjce jest to wszystko razem,czyli przekrecasz odpowiednio klucz i już .a co do stacyjki to poszukaj na allegro tam napewno znajdziesz bo czesci od DT jest pod dostatkiem wiec stacyjke tez ktos powinien miec a to nie masz jej czy nie sprawna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 obecnie stacyjek brak, sam szukałem, ale są chińskie na necie po 60 zł, ale nie jestem pewien cz będzie taka pasować, wiadomo jak to chińskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 jakim olejem zalewacie silnik w dt 125? chodzi mi o gęstość, oznaczenie. wiem ze juz bylo gdzies te pytanie ale długo szukac. bo musze wymienic olej i nie chce wlać za żadkiego czy coś. z góry dzieki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 10w 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Tak jak wyżej 10W30 ale jak dostaniesz 10W40 to tez sie nic nie stanie (jak by co to wchodzi tam 0,7l.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi