Baklazan Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Obie DT piękne... ale Gregor90... jakieś takie małe kółeczka są ? :icon_evil: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 bo to są kółeczka od SM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 dżołk, dżołk :) Bardzo pitkne DTtki... a moja jeszcze nie zrobiona :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naspin Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 siemajakie macie gazniki w dt przerobionych na 110 ccm (ja mam cylinder malossi 110 ale gaznik 100% serie) brakuje mi paliwa co z tym zrobic? jakie macie gazniki albo chociaz jakie dysze główne daliście do seryjnych gaznikowPILNE ODPISZCIE !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ja tez mam teraz 110 i gaznik seryjny 19...szukam obecnie 26 lub 28(26-od dt 125, 28-np. kmx125) 26 jest najlepszy bo na 28 slabo pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 ja mam 110 i na seryjnym gaźniku jest wszystko ok , a gaźnik od dt 125 pasuje bez żadnych przeróbek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) Zamieżam odtwożyć elektryke w swoim motorze, i bylbym wdzieczny gdyby ktos mi napisał czy światła, kierunki, stop, i czujnik luzu przede wszystkim działaja tylko na właczonym silniku czy niekoniecznie?? Edytowane 28 Czerwca 2007 przez Sebav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osg12 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Witam mam takie pytanie dotyczące osób ktore posiadają dt 125 r z 2000 r chodzi dokładnie o odblokowanei modułu robił to kiedys ktos w tym modelu mozecie sie wypoweidziec troche na trn temat ?? czy ktos probował odblokwoac moduł w ten sposób pozdro :banghead: ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zamieżam odtwożyć elektryke w swoim motorze, i bylbym wdzieczny gdyby ktos mi napisał czy światła, kierunki, stop, i czujnik luzu przede wszystkim działaja tylko na właczonym silniku czy niekoniecznie?? Wszystko działa bez pracy silnika oprócz świateł mijania. Postojówki, kierunki, stop, czujnik luzu praży z akumulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macior90r Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 niedawno kupiłem dt 125x i poszukuje jakiegoś wydechu, gdzie dostane i co polecacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor90 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Ja w swojej mam wydech arrowa .Jestem z niego zadowolony jednak mogłby byc troche głośniejszy. Niewiem gdzie go dostaniesz ponieważ kupilem odrazu z moto :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zol Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Witam gdzie moge znaleść cylinder polini do yamahy dt 50? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naspin Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 siema w tym gazniku seryjnym na cylindrze 110 jak macie go ustawionego?na ktorym rowku iglica na jakiej pozycji wkrecona srobka (ile obrotow) od mieszanki itpbardzo mi zalezy na waszej odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Witam gdzie moge znaleść cylinder polini do yamahy dt 50?ale do dt50mx/dt50r do 94roku bodajże ?? ?? czy do dt 50r z minarelli am6 ?? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naspin Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 siemawidze ze forum sie nie rusza... odpowiedzi znikaja, stron ubywa.a wiec mam takie pytanie:co jest wg was lepsze?yamaha dt 125 okolo roczników 97-99czykawasaki kmx 125 z tych samych lat? prosze o wypowiedz wszystkich co cokolwiek wiedza na temat tych motorków ps: kupie cylinder do yamahy dt 80 !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi