KarOr Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) Niewiem ale fajnie wyglada xD.Nie wiem co to, ale na forum pisali zeby pod dolny wsadzac. Moze jakas blokada? heh... dobra jak pisali to tak zrobie ;p moze to jakis "rozpychacz" pierścionka... ?? :D xD Edytowane 22 Maja 2008 przez KarOr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 u mnie w polini nie ma czegoś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarOr Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 to niewiem czy dawac to...ktos wie po co jest z tymi pierscionkami ten cienki marszczony drucik w ksztalcie pierscionka? O.o bo sam niewiem czy dawac to czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) to niewiem czy dawac to...ktos wie po co jest z tymi pierscionkami ten cienki marszczony drucik w ksztalcie pierscionka? O.o bo sam niewiem czy dawac to czy nie? Jak ci się pierścień trochę zużyje to on ma niby dociskać pierścień do gładzi. Nie wiem ile jest w tym prawdy, ale to pisało nawet w tym temacie... Załóż. Edytowane 22 Maja 2008 przez Jabud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarOr Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 oke dzieki za cenne info. juz zalozylem to pewnie tez juz bylo na forum ale szukakalem i nieznalazle i (sorry za sapm ) jaki olej mam lac do lagów? i ile jego wchodzi?do chlodnicy obojetnie jaki plyn chlodniczy? pzdr. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Mozesz nalac petrygo:) czy jakos tak,na kazdej stacji kupisz. A lej do pełna:) tak jak w samochodzie(chyba bo działa na tej samej zasadzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarOr Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Mozesz nalac petrygo:) czy jakos tak,na kazdej stacji kupisz. A lej do pełna:) tak jak w samochodzie(chyba bo działa na tej samej zasadzie) oke z chlodnica niebedzie problemu a jaki lac do lagów? :) bo bede probowal zmienic uszczelniacze ale niemoge ich wyciagnac (starych z lagów) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Oj tego to ja Ci juz niepowiem kolego. Spróbuj je wydłubac sróbokrętek. Muszą wyjsc. Ale to dobrze ze tak siedzą,znaczy ze masz dobre amorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Ale to dobrze ze tak siedzą,znaczy ze masz dobre amorki. Świetna teoria :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarOr Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 tak wrecz zaje***cie ;) :rolleyes: najlepsze jest to ze jak poskladalem ten silnik to plyn od chlodnicy mi do komory spalania wpada ;/ i raczej se nieposmigam co robic? zeby pozbyc sie jego z korbowodu? ;/ konieczne jest rozkrecanie silnika?? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Uszczelka pod głowicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Od czego bedzie pasowała linka gazu w DT 80???Od WSK??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Od czego bedzie pasowała linka gazu w DT 80???Od WSK???od wsk 125 pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Witam.Zakupilem sobie Yamahe Tenere 125.Z tego co wiem, silnik ten sam co w DT 125.Mam kilka pytan.Motocykl do 5,5 tys obrotow troche muli, powyzej idzie pieknie.Czy to normalne ? Moze uszkodzony zawor wydechowy ?I jedno pytanie.Motorek nie bardzo chce trzymac wolne obroty.Jesli juz utrzyma 1 tys obrotow to jak tylko dotkne gazu to zgasnie.Czy to regulacja gaznika czy slaba komprecha ? Trzyma te obroty w miare ale nagle go tak jak by przylewa. Moc jest w porzadku. Na 6 idzie ladnie.Mam troche spekany krociec ssacy. Moze to byc tego wina ?Jutro zabieram sie za czyszczenie gaznika.Mozecie mi cos poradzic ?Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 podkręć obroty w gaźniku tak żeby w okolicach 2 tyś. to mulenie zniknie. A od 5,5 tyś, lepiej ci ciągnie, ponieważ nie masz podłączonych linek ypvs, lub są uszkodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi