Olsen Opublikowano 30 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2005 Czy ktoś z Was miał okazję pośmigać na Dunlopach D220 ST i może się wypowiedzieć na temat ich własności (na mokrym, w winklach itp.)? Rozważam ich zakup w najbliższym czasie do Bandita 600 (przód 120/60 ZR17, tył 160/60 ZR17) i chętnie poczytałbym opinie użytkowników. W grę wchodzi jeszcze komplet nowych D205, czyli takich, jak mam założone obecnie; chyba jednak będę wolał potestować nowy model.http://www.dunlop.de/de/specials/produktne...heiten_01b.html Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2005 Jezdzilem Fazerka mojego kuzyna-on ma tam wlasnie zalozony komplet D220.Wedlug mnie jezdzi sie super.On zrobil na nich jakies 6,7 tys km i ciezko znalezc slady zuzycia-mysle ze 15 tys km powinny wytrzymac.Byl na tych gumach w Chorwacji, przez cala droge padalo-mowil ze zachowywaly sie bardzo dobrze.wczesniej mial D208 ,skonczyly sie po 6 tys km,a podobno jakiejs ogromnej roznicy w prowadzeniu nie bylo-w koncu to tylko Fazer :banghead: D 205 to juz dosc stary model,chyba warto zalozyc D220.Tylko ta cena-za komplet kolo 1200 zl...Pomysl nad Conti Road Attack czy jakos tak-podobno tez sa bardzo dobre,tylko ze chyba jeszcze drozsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2005 Ponieważ nie jeździłem na tych oponach, nie wpowiem się o nich, ale tu masz adres to testu robionego przez Motocykl w 2004 rok (właśnie opony turystyczno-sportowe). Ja osobiście z takich opon zaryzykował bym Pilot Road Michelina - na mokrym, co przy takim moto czasem się zdarza, są naprawdę niezłe - znam gości którzy je męczyli. http://www.conti-bike.pl/t4.php Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 3 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 maniek_7: dzięki za link. Chyba się zdecyduję na te D220, jeszcze się tylko rozejrzę na Mototargu (bynajmniej nie za ośmioletnim próchnem :) ). Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 ma ktoś moze namiar na jakiś przyzwoity (chodzi naturalnie o ceny :banghead: ) sklep internetowy, gdzie mogłabym zanabyć od ręki sportmaxy (D220 lub D207)? :roll: za wszelkie info będę niezmiernie wdzięczna :banghead: Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Witam.Ja swojego D208 kupiłem w Szczecinie w firmie wulgumex. Myślę, że z wysyłką nie będzie problemu a co do cen to nie wiem jak to wygląda ale warto zapytać bo na pewno taniej niż w serwisie Suzuki u nas. Pozrawiam. PS. ich strona to www.wulgumex.plPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 jaki rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 17" 170/60 lub 180/55 buddha - dzieki za namiar :lapagora: , zapytam czy mi wyślą :roll: Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 No właściciel jest bardzo ok. Czy mi sie wydaje czy jezdzimy takimi samymi koniami?:banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas_2010 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) Witam mam zamiar zakupić opony maxxis M6029 SPORTMAX do mojej Suzi proszę o Wasze opinie lub doświadczenia z tymi oponami bo cena jest naprawdę dobra a czy jakość?????????????/ POZDRAWIAM :icon_rolleyes: Edytowane 29 Marca 2008 przez lukas_2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 śmigałem dwa sezony na 220 w fazerce 05 i powie że sprawdziłem je na drodze i początkowałem na torze i złego słowa o tych oponac nie mogę napisac ich koniec był przy 8tyś w sumie są to opony turystyczne i do tego jak najbardziej sie nadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi