nika Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 szmaciany uvex 10002x papa richa i ramonecha 10002x kask 1500gacie ze szmaty 350buty 300rekawiczki zima 150 i lato 40co daje +/- 4500 zł :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 No cóż... ma lajtu.... sie gra, sie ma :banghead: - kask Airoh SV55 - 1000pln (2 stówki mniej niż dał Hszpan)- kurtka Spidi H2OUT 365 - 1400pln- spodnie Spidi H2OUT 365 - 800pln- rękawiczki Spidi Sportcomposite - 350pln- pas nerkowy Louis - 33pln do nabycia zostały jeszcze buty Gaerne Movie - jakieś 500pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 moj kompletny wyniosl kolo 3000..z tym ze praweie polowa to kask... o łeb trzeba dbac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 Ja w miare oszczędnie: Kask Max - nówka - 230złKurtka texowa - używka - 120złSpodnie gore-tex - używki - 130złPrzeciwdeszczówka Hein Gericke - używka- 80złRękawice -nówki- 80złKominiarka - 10złButy - glany, używam na codzień - coś koło 120złKamizelka - 50zł :banghead: W sumie wychodzi 820zł Jak na moje możliwości to i tak dużo, zważywszy że na motocykl (CZ350) przeznaczyłem zbliżoną kwote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 U mnie było następująco (wszystko po rabatach):Kombi Suomy - 3,600Kask Suomy - 1,900Rękawice Suomy - 650Buty StylMartin - 950Żółw Alpinestars - 500Bielizna Rukka - 350Do tego jeszcze luźniejszy kask na miasto KBC (1100), letnia kurtka Buell'a (600) i rękawice Buella (490). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 Kask Grex 360 zeta (plus drugi dla Plecaczka :banghead: )Rękawice Modeka 100 zetaKurtka Modeka 500 zetaSpodnie Modeka 500 zetaButy Forma 450 zetaKominiarka 20 zeta (albo jakoś tak bo Bern załatwił mi taniej :mrgreen: )Ochroniacze przeciwdeszczowe na buty 40 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 Kask Shoei 1400 zlKurtka Bering 1600 zlSpodnie Vanucci 700 zlButy Sidi 1000zlRekawice Levior 200zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 Wszystko nowe:Kask Ucex Revolution - 500zł po znajmomosci w 1998r.Kurtka Bullson - 1100zł (przeceniona z 1500zł na 1200zł i po targowaniu) Spodnie Buse Dacota - 500zł - ze znizkamiButy wojskowe na targu - 90złRekawice Louis w Mikołajkach - 100zł+ ocieplacze, przeciwdeszczówki itp., kiedys tam skóry, któych czasem uzywam do jazdy na MZ.W sumie w cholere kasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 Odrazu widać zasobnośc portwela forumowiczów -kask caberg 250-spodnie skórzane 40zł (lupm)-rękawice modeka 100-szalikokominiarka wojskowa (polecam) 10zł-buty desanty 100-kurtka skórzana polo...zdobyczna 50zł-pas nerkowy 50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 Strój podst:Kask - 180 EUR;Kurtka całoroczna - 120 EUR (z wyprzedaży)"Portki"- 380 PLN;Buty całoroczne - 130 EUR; Strój letni:Kask - 30 EUR;Kurtka - 60 EUR;Buty - 30 EUR;Przecideszczówka - 15 EUR Weterany:Kask - 10 EUR;Płaszcz - 200 EUR;Oryginalne bundeswehrowe buciory - 70 EUR qrczę, trochę się tego nazbierało :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 To ja tam moze wtrace sie i powiem tym wszystkim ktorzy zaczynaja swoja motocyklowa kariere i widza powyzsze sumy-pewnie niejedna Was przeraza, stwierdzacie ze ceny spodni motocyklowych przewyzsza wartosc sprzeta, no tak-ale to niestety koniecznosc...Bylem dzis polazic po miescie,jest mroz -5 i mi kolana wymiekaja.Jest to niestety efekt glupoty z poczatkowych lat jazdy motocyklem-kiedy to w temperaturze bliskiej zera jezdzilem w jeansach i kalesonach.Po takich przejazdzkach pare dni odczuwalem niezly bol,ale widze ze efekt jest niestety dlugotrwaly...Takze naprawde warto zainwestowac w dobre ciuchy.Wiem ze jest problem z kasa,czesto nie do przeskoczenia,ale pozniej mozecie miec kase-a nie miec zdrowia do jazdy motocyklem.Nie mowiac o ochraniaczach,ktore duzo daja.Sam jadac w kurtce bez ochraniaczy mialem glebe na oblodzonym kawalku drogi-wylozylem i sie i uderzylem ramieniem w asfalt,przez rok moglem zapomniec o silowni i podnoszeniu czegokolwiek ciezszego. Dobre ciuchy to podstawa,od tego naprawde duzo zalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 Bylem dzis polazic po miescie,jest mroz -5 i mi kolana wymiekaja.Jest to niestety efekt glupoty z poczatkowych lat jazdy motocyklem-kiedy to w temperaturze bliskiej zera jezdzilem w jeansach i kalesonach.Widzę, że nie tylko ja tak mam. Za czasów Rometa Ogara jeździłem cały rok na okrągło, ubrany we wszystko co na mnie wchodziło. Mimo to, teraz z kolanami nie mam najlepiej więc muszę o nie dbać. Można sobie wmawiać, że mnie nic nie rusza, że jest OK. Z czasem jednak wszystko wyjdzie. Nasz organizm to nie maszyna, dlatego należy o niego dbać nie mniej niż o stan techniczny motocykla :banghead: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 Bylem dzis polazic po miescie,jest mroz -5 i mi kolana wymiekaja.Jest to niestety efekt glupoty z poczatkowych lat jazdy motocyklem-kiedy to w temperaturze bliskiej zera jezdzilem w jeansach i kalesonach. No to jestem w klubie jako trzeci :ehz: :evil: Kilka lat temu miałem wypadek w jeansach na asfalcie, ze spodni niewiele zostało a blizny na kolanach mam do dzisiaj. :evil: Do żeczy:Kurtka całoroczna BF -480 zł.Kurtka letnia Probiker -450 zł.Buzer na siatce - 450zł.Spodnie szerokie (zachodzące na but enduro) - 320zł.Spodnie wąskie - 240 zł.Rękawice jesięnne -120zł.Rękawice letnie -80zł.Buty enduro Raptory -680 zł.Buty lekkie miejskie Probiker -190 zł.Kask -250 zł.Ochraniacze na kolana FOX-a - 80 zł. (używki). No i plecaczek:Integral -250zł.Kurtka letnia taka sama jak moja Probiker -450zł.Rękawice letnie -80 zł. Namawiam ją do jeżdzenia w moich spodniach bo na mnie są lekko przymałe ale bez skutku bo twierdzi że wygląda w nich nieładnie. :crossy: (Babie nie przetłumaczy) :banghead: Razem: 4,120 zł. 8O - oczywiście nie kupiłem wszystkiego naraz tylko zbierałem przez kilka sezonów.Nie policzyłem stroju ze skóry (spodni i kurtki) bo już w nich nie śmigam. Bezpieczeństwo przedewszystkim :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 AGV GT OPEN -650Spodnie BERING -800Kurtka ORINA -370Buty W2 Strada -320Rękawiczki (1para)"NO NAME"-75 plecaczek: SHARK IMAGE -240Kurtka BERING Lady beverly -800spodnie TARBOR (skóra) -420Rekawiczki MODEKA/MODEKA -180/110Buty...pracuje nad tymaktualnie. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo_g Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 witam to ja cos od siebie kask uvex boss 3000 -750zlkurtka + spodnie -800rekawiczki utika - 190buty diadora 750 ps. slyszeliscie o takiej firmie madis bo mam kurtke i spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi