Bartosz Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 trzeba bylo sie zajac odpowiednio soba :lol:widocznie reszta uznala ze ta wasza romantyczna atmosfera nad zniczem wymaga chwili samotnosci zgred trzeba bylo dzialac :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgadzam sie z Olsenem. Co prawda on osiągnał nie tylko katharsis ale także glebę kiedy pare razy spadł z ławki. E tam, przywidziało Ci się. :banghead: :twisted: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 29 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 no i jak zwykle spiłem sie - ale o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2005 no i jak zwykle spiłem sie - ale o to chodziło Bo ty pijak jesteś... Trzeba tak jak ja, mieć umiar w piciu i wychodzić na własnych nogach (chyba...) Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 31 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2005 hehe ja wyszedłem o własnych - ale lekko chwiejnych nogach - zobaczymy jak bedzie w bługarii kto bedzie wstanie wyjść o własnych siłach :banghead: podejżewam że nikt :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 31 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgadzam sie z Olsenem. Co prawda on osiągnał nie tylko katharsis ale także glebę kiedy pare razy spadł z ławki. Pozatym z Dziadem czulismy sie opuszczeni przez resztę zajeta sobą :cry: :cry: :lol: :lol: Cholera, jakoś nie mogę w pamięci wygrzebać momentu, w którym poczułbym się samotny...Wiem!!! Pijany byłem!!! To wszystko tłumaczy!!! Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 31 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgadzam sie z Olsenem. Co prawda on osiągnał nie tylko katharsis ale także glebę kiedy pare razy spadł z ławki. Pozatym z Dziadem czulismy sie opuszczeni przez resztę zajeta sobą :cry: :cry: :lol: :lol: ale jak widać po tym głębokim spojrzeniu oczy bawiliście się całkiem nieźle w swoim towarzystwie :evil::crossy::D:D:D:D http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p....php?pic_id=107 a Pablo' date='który hotel w końcu wybrałeś? :banghead: [/color'] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 mam nadzieję że impra się udała i nie było takich scen jak na filmiku http://dan.e-cho.pl/U_nas_w_barze.avi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi