Pablo2x Opublikowano 26 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 OKI no to piatek - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 29 jest organizowana w akademiku politechniki Rivierze wielka popijawa z okazji zakonczenia semestru. Wstep oczywiscie wolny, wlasne zarcie i alk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 Chetnie tez bym sie pojawil, ale wszystkie znaki na niebie i na ziemi wskazuja na to ze w piatek wieczorem bede ogladal moto w Poznaniu, a ostatni pociag z Poznania do Wawy jest 19:40 i raczej na niego sie nie wyrobie, ale milej zabawy zycze :) :P ;) ;) ;) ;) :P :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 W piątek robie reset w przerwie w sesji wiec pijemy. Ja, Dymek, Bartosz, Dziadu, Olsen, Marcin F (chyba) no i kto bedzie chcial to zapraszamy 8) Damy radę! :split: :) :twisted: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 27 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Koniaczek - a ja własnie w piatek bede wieczorek jechal z Poznania do warszawy - samochodem wiec moge cie zabrac :) dodatkowo - moge fachowym okiem maszyne oblookac - putanie do grupy warszawskiej - gdzie mozna sie w warszawie wykimac - z gory dodam ze nie chodzi mi o luksusowe hotele - poprostu zwykly hotel bez luksusów ale tez nie jakas melina - z gory dzieki za info - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 W IBIS'ie tanio się przekimasz i komfort w miarę wysoki (normalny), blisko centrum no i w miarę czego nie bedziesz miał oporów wziąźć do tego hotelu jakąś niewiastę. :) http://www.ibishotel.plhttp://www.ibishotel.com może ktoś zna lepszą miejscówkę, zobaczymy....pzdr. i miłego imprezowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 27 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Tylko który z tych hoteli jest blziej 2oo ?? sprawdzilem na stronce i w wawie jest klika IBISÓW - mysle ze najpierw prosto z trasy wpadne do 2oo i tam sie poradze gdzie najlepiej sie zakwaterowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Najbliższy jest na Solidarności 165, to jest rzut beretem od 2 kółek, kurcze jestem tak zrypany tą pracą że może pokusze się coś obalić w 2 kółkach, taki relax jeszcze nikomu nie zaszkodził, gdyby co to jeszcze ktoś Ci doradzi na miejscu .pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Cosik temat zwiędnął... Wszyscy co sie tu deklarowali wpadaja tak? Niech każdy kupi cos do spożycia natychmiastowego przed wejsciem do 2oo 8) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Niech każdy kupi cos do spożycia natychmiastowego przed wejsciem do 2oo 8) To a propos pewnego wątku założonego na forum samsonowym? :) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 nie da sie ukryc olsenie :) i dokladnie to nalezy zakupic ja juz mamtymrazem burzujsko sie zabawimy panowie bo moja flaszka wstyd sie przyznac ale kosztowala 5zl (glupio mi z tego powodu) ale sprzedawca powiedzial ze ma najwieksze zbycie wiec stwierdzilem ze jak szalec to szalec i zobaczymy co z tego bedzie... madzi chyba nie bedzie ale ma byc kumpel ze szkoly 8) pablo jesli chodzi o imprezke to wszystko jest do dogadania przypomnij mi w piatek jakos moze cos wyjdzie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 Jednak mnie niebedzie - Dziewczyna mnie do swoich znajomych wycioga (tym razem uległem) wrrr.... ja polecam hotel robotniczy na zachodnim (ten klocek) tanio ,czysto TV w pokoju i blisko 2oo (po 2 stronie torów) słowem luxus ja w te wakacje w nim nocowałem i musze powiedziec ze bylem zaskoczony jaką wysoką (jak na dworcowy) kultura ten hotel dysponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 Tylko który z tych hoteli jest blziej 2oo ?? sprawdzilem na stronce i w wawie jest klika IBISÓW - mysle ze najpierw prosto z trasy wpadne do 2oo i tam sie poradze gdzie najlepiej sie zakwaterowacchyba trochę za późno ale może się przyda. na pl. Zawiszy powstał nowy hotel (cholera nigdy nie mogę zapamiętać nazwy) stojąc pod Sobieskim dokładnie po przekątnej. nie wiem jakie są ceny w Ibisie ale tam za dobę było chyba coś koło 200 za pokój dwuosobowy - pewności jednak nie mam. no i niedaleko do 2oo. teraz nie wiem jak tam wyglądają ceny.tak więc wybór zawsze jakiś jest.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 Z góry uprzedzam, że moja relacja nie będzie obiektywna. Imprezę zaliczam do udanych; miała ona dla mnie wymiar ponadgalaktyczny, udało mi się osiągnąć coś na miarę katharsis. Uważam, że takie spotkania są jak najbardziej potrzebne, pomagają skonsolidować chapter warszawski i nie tylko; mają wymiar ponadczasowy i ponadprzestrzenny.Zaznaczam, że wszystko to napisałem w afekcie. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgadzam sie z Olsenem. Co prawda on osiągnał nie tylko katharsis ale także glebę kiedy pare razy spadł z ławki. Pozatym z Dziadem czulismy sie opuszczeni przez resztę zajeta sobą :cry: :cry: :lol: :lol: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi