Pablo2x Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 ten weekedn planuje spedzic w warszawie - wobec tego mam pytanie czy grupa warszawska planuje jakas imprezkew 2oolub tp bo chetnie bym sie złoił jakimis browarami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 No można by pomyśleć.... w piątek coś można wypić (albo w sobotę). Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 No ładnie jak miałem urlop to nikt pić nie chciał a jak od jutra muszę iść do roboty to chętni się zbierają. :evil2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 piatek w 2oowczesniej w okolicy 2oo jest pare osob pijacych 8) ja w sobote odpadam :cry:ide na imprezke szkolna pierwszoklasistki bedziemy wprowadzac w klimat naszego LO :twisted: :P :) ;) :twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 Mordownia u Griszy czyli Pub 2OO, ul. Tunelowa 2 na tyłach dworca zachodniego. Forumowiczów rozpoznasz po tym, że najbardziej rozrabiają. Jeśli pod knajpą ujrzysz dwóch kolesi okładających jakiegoś dresa, kibica piłkarskiego lub osobę bez czapki, to na 99% będę ja i Greedo :) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 piatek w 2oowczesniej w okolicy 2oo jest pare osob pijacych 8) ja w sobote odpadam :cry:ide na imprezke szkolna pierwszoklasistki bedziemy wprowadzac w klimat naszego LO :twisted: :P :) ;) :twisted: :) W piątek robie reset w przerwie w sesji wiec pijemy. Ja, Dymek, Bartosz, Dziadu, Olsen, Marcin F (chyba) no i kto bedzie chcial to zapraszamy 8) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 zgred jeszcze madzia jeszcze madzia :) (chyba :lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 26 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 Mi bardziej pasuje sobota bo w piatek dopiero późnym wieczorem przyjezdzam do wawy ale ewentualnie moge sie dostosowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 .... ja w sobote odpadam :cry:ide na imprezke szkolna pierwszoklasistki bedziemy wprowadzac w klimat naszego LO :twisted: :P :) ;) :twisted: :) Ty się Bartosz do takich rzeczy nie przyznawaj bo jak Ci Pablo pomoże wprowadzić je w ten klimat to będziesz musiał szkołę zmienić :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 26 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 Właśnie Marlew mialem zaproponowac ze te pierwszoklasicistki chetnie równiez w klimaty motocyklowe powprowadzam - jak mnie Bartosz na imprezke zabierze :) heheheh e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 a ja juz bede miala wolne wiec na pewno w 2oo bede.nareszcie......piwo.....piwo......JA CHCE PIWA! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 Aska wow i tak jak ostatnio bedzie? Bo mi sie podobalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 Aska wow i tak jak ostatnio bedzie? Bo mi sie podobalo Znajac Aske po % bedzie ostrzej HAHAHAHAA :lol: Bedzie w piatek jeszcze kumpel z roku z mojej szkoly wiec ustalamy piatek. Pablo dostosuj sie 8) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 Aska wow i tak jak ostatnio bedzie? Bo mi sie podobalohehehe.zobaczymy.ale tym razem prosze mi nie rozpinac stanika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 Mi bardziej pasuje sobota bo w piatek dopiero późnym wieczorem przyjezdzam do wawy ale ewentualnie moge sie dostosowac Co to znaczy późnym wieczorem? Po 22-giej? Też się da. Ja też wolę piątek, bo w sobotę to rodzina i te sprawy... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi