Mimo_ck Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 Taką mam małą propozycje.Jest zawsze w serwisówkach taki rozdział,gdzie podane sa czynności które należałoby wykonać: przed każda jazdą/co miesiąc(lub tysiac km)/co 5000km/itd.itpWszystkie punkty smarowania,wymiany,kontrole elemenów,itp.Może by spróbować stworzyć taki osobny,przyklejony topic,dla tych wszystkich,ktorym nie dany jest przywilej posiadania serwisówki.Wiem,że każdy model motocykla jest inny,ale sa takie czynności,które sie w prawie każdym robi(np.kontrola połączeń,łożysk,smarowanie wahacza,linek itp.).Jest takie coś wykonalne,czy to hybiony pomysł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 Pomysł ogólnie dobry i pomocny dla motocyklistów ale jest jeden warunek aby przy każdej takiej informacji podać co może zrobić właściciel motocykla a czego nie wolno mu dotykać i czym to grozi w trakcie eksploatacji. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 ja moge zrobić serwisówke sami wiecie czego:DNo dobra zrobić jak zrobić raczej przepisać tylko:PPopieram ten pomysł!!!A może dać nowy dział pt: SERWISÓWKI?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 Jest już taki dział na stronie głównej (DANE TECHNICZNE I SERWISOWE), może by tam.Jako temat model motocykla, a w postach to już wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 super plan i moderowany powinien byc tak by w postach byly same konkrety a nie pie....ly i nabijanie postow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 No to zaczynamy, kto ma serwisówke i słownik to do roboty :) Dopisano :Ja już zaczołem a to efekt. :P http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=22162 Napiszcie, jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi