Niki4 Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Sachs MadAssOpisany w którymś ostatni ŚMBardzo ciekawy sprzęt 2,5KM i 45/h, bo jest zblokowany, tak to pojdzie powyżej 75-80.Jego rama jest bakiem. Ma ciekawą konstrukcje i nie jest koreańczykiem. Ja jestem na TAK.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZiK Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Ale jedno mnie zastanawia dlaczedo to coś jest tak ciężkie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Nie taki zły ten wynalazek. Bardzo oryginalny. No i czterosuw, a nie jakiś pierdzący dwutakt. A 7500zł, to troche dużo jak na coś takiego. No ale "stare" zjechane aprilie RS chodzą też po 7 tys... Gdybym miał wyrzucić 7 kawałków na coś takiego to tylko na wersje 125 ccm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 szpanować tym cieżka sprawa ;p za taką kase to juz można super sprzęt wyrwać (czyt. crke 125 rok 98-99) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 Dzis odwiedzilem MBS i zasiadlem Sachs'a :( Gdy na niego wsiadlem odrazu tylek zjechal mi z siedzenia poniewaz siedzenie jest jakos pod katem ustawione :? Generalnie jest on niewygodny ... ta kierownica itd... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 Dzis odwiedzilem MBS i zasiadlem Sachs'a Gdy na niego wsiadlem odrazu tylek zjechal mi z siedzenia poniewaz siedzenie jest jakos pod katem ustawione Generalnie jest on niewygodny ... ta kierownica itd... pzdrDokladnie mialem to samo odczucie... Zjezdza sie w strone kierownicy pozatym wg mnie siedzenie za wysoko jak na 50cc a twarde jest okropnie. Ogolnie mi sie nie podoba. W rzeczywistosci wyglada sporo gorzej niz na zdjeciu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Sam także na nim siedzialem. Jest twardy, siedzenie sliskie kierunki badziewne ale wyglada smiesnie. Gdyby mial cene o polowe niższą byłby ciekawą alternatywą dla nowych "Komarów" a tak to tylko sie śmiać. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi