Paweł_Gdańsk Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 poki co stronka o charcie, jesli przyslecie materialy, poszerze jej profil, czekam na odwiedziny, materialy i oceny stronkistronka robione, przeze mnie i przez dżawe http://motoryzacja.go.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Wsztstko fajnie, ale czy to nie powinno być w motorowerach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_Gdańsk Opublikowano 9 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 no wlasnie tez mi sie tak wydaje<lol>niech ktos to przeniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 10 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2005 HelloOj chłopcy postarajcie się bardziej :) o charcie można naprawdę wiele napisać powrzucać jakieś ładne fotki. Sam miałem kiedyś charta dlatego mam taki sentyment i chętnie bym polecił waszą stronkę mojemu kuzynowi - obecnemu posiadaczowi mojego charta.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 10 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2005 nie przegladałem tej strony dokładnie, ale widac że osoba która pisała porady np. o malowaniu nie zna się na tym za bardzo. radzi malowac sprzęta spreyem żeby zaoszczedzic kase, zapomniano natomiast wspomniec o tym,że sprej jest o wiele mniej trwały i wiekszosc z nich spływa przy kontakcie z benzyną, bo chyba każdemu się zdarza podczas tankowania zostawic kilka kropelek paliwa na baku albo mały wyciek z kranika :oops: . na dodatek autor przed położeniem naklejek radzi przetrzec powierzchnie beznyna ekstrakcjną, tego prawie żaden sprey nie wytrzyma :) cytat: niezbędną rzeczą jest akumulator, nie sprawia on problemów z rozruchem , ale zmniejsza możliwości, oraz bezpieczeństwo na drodze.. :?: w jaki sposób zmniejsza bezpieczenstwo? wycieki czy cuś ? :roll: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 10 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2005 Ile zdjęć na tej stronie i ciekawych porad :) nie lubie jak ktos robi stronke na siłe i pisze co popadnie. A dlaczego dał to w ten dział?Bo Chart to Polskie enduro WSK to Crossa Junak to chopper :D Nie podoba mi sie ta strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2005 Troszke mała ta strona ...A może by tak jakis rysunek foto gdzieś dać :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_Gdańsk Opublikowano 10 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2005 heh, a po co, powiem tak:dzawa pisal wszystkie artykuly i to on mial sie zajac trescia, a ja stronka, jasli sie nie podoba, to zapraszam do tworzenia stronki, pozatym im mniej grafiki tym lepiej imo niech ktos to przeniesie do dzialu motorowery no i patrzcie na notke, na glownej stronie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2005 czekam na odwiedziny, materialy i oceny stronki stronka robione, przeze mnie i przez dżawe Według mnie troche mało ale na początek fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 10 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2005 ehh no jak narazie to na tej stronce nic nie ma. I jak do tej pory bardziej podoba mi się moja stronka o charcie którą robiłem jak jeszcze w ogóle się na motocyklach nie znałem... wyszła do bani.. a i tak ma duże powodzenie :) Więc chłopaki postarajcie się bardziej.... bo jak narazie to ona mi się nie podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 10 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2005 Troche kicha jeśli piszesz zeby inni podsyłali ci jakieś teksty i inne takie... Ludzie wchodzą na taką strone zeby coś poczytać.. coś co napisałeś ty i twoja ekipa.. a nie zeby dowiedzieć sie ze beda mieli u ciebie browca jesli napisza ci tekst... Zdradze ze trwają w 4 sobowym gronie prace nad stronką o Dt80LC2 i glownie stawiamy na roznego rodzaju teksty porady patenty itp.. Chcemy zeby bylo max czatania i max przydatnych informacji a nie tylko oklepane fotki, dane techniczne i chrzanienie o tym jakie to fajne moto. Dobra stronka to taka ktora nie tylko wyglada przyjemnie ale tez zawiera coś wartościowego.. nie powiela oklepanych wzorców i ma coś do przekazania... A teraz zweryfikuj swoje dzieło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 10 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2005 Ja od pewnego czasu pracuje z kumplami nad "nieprofesjonalnym serwisem motocyklowym" z szczególnym naciskiem na enduro... jak narazie idzie całkiem całkiem... ale końca jeszcze nie widać... ważne że wszyscy jesteśmy dobrej myśli.... ale co tam... ten temat chyba nie powstał by opisywać nasze strony tylko by ocenić tamtą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 10 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2005 Cały czas oceniamy jego stronke.. przeicez nie pisalem o twojej czy pana motherfucker1987 tylko o jego www :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi