spiwor Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 jak zobaczycie niebieskofioletowego zzra 1100 -to bede ja - kulka :)Jeździłeś dzisiaj i masz jeden wlot powietrza z przodu? Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 mam jeden wlot i malowanie orginalne ale to nie ja :flesje: niestety :cool:wczoraj zlamalem noge i jestem uziemiony ;) :( :( Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 mam jeden wlot i malowanie orginalne ale to nie ja :buttrock: niestety :clap:wczoraj zlamalem noge i jestem uziemiony :notworthy: :biggrin: :crossy: oj kulka szczere kondolencje . kuruj sie brachu :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Aj to nie fart totalny. Szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Orle w czwartki zawsze było ogólnie dostępne. Nie wiem jak teraz, bo dawno mnie tam nie było, ale podjechac sprawdzic zawsze można. Tradycyjnie 19.00. Tylko nie liczcie na zebranie grupy na dalszy wypad na zlot, maxymalnie na Solny na lody mozecie kogos skusic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Orle w czwartki zawsze było ogólnie dostępne. Nie wiem jak teraz, bo dawno mnie tam nie było, ale podjechac sprawdzic zawsze można. Tradycyjnie 19.00. Tylko nie liczcie na zebranie grupy na dalszy wypad na zlot, maxymalnie na Solny na lody mozecie kogos skusic.Olo bedziesz w ten czwartek??pzdrkirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 mam doslownie rzut beretem do orlego ale jeszcze ani razu tam nie bylem teraz razcej zajrze bo duze jest miasto, duzo ludzi na moto a nie ma z kim jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Kirek wpadnij się pochwalić 636 w czwartek na orle! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ja sie raczej nie wyrobie, ale Szafir sie zapowiada, to zawsze jakas delegacja patatajek będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Kirek wpadnij się pochwalić 636 w czwartek na orle! pozdro szpoko szpoko o ktorej godzinie start?? Ja sie raczej nie wyrobie, ale Szafir sie zapowiada, to zawsze jakas delegacja patatajek będzie. A kiedy w tym roku jest Jicin?? Jakos na Brodak nie udalo mi sie dojechac ale na Jicin wybralbym sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) Orle co tydzien w czwartek o 19-stej Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez van_han Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perak250 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 ja dowiedziałam się w Orlim Gnieździe i w gazecie było, akiej darmowej echomiasta :icon_question:a gdzie to orle gniazdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) a gdzie to orle gniazdo jak jedziesz na lotnisko to w polowie drogi na ul Granicznej skrecasz w prawo, tak jakby w dzialki, w okolicach orlego zawsze duzo ludzi sie kreci wiec nie sposob nie traficl ,latwiej tam trafic niz do was na gore :notworthy::):) Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez kondorio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quaad Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) ja dodam ze przed skrzyżowaniem na którym skręca sie ( w prawo ) do orlego jest ogromny znak podzielony na cztery części i w drugiej od lewej będzie narysowany samolot z podpisem orle gniazdo kondorio wcale nie tak łatwo tam trafić :icon_evil: ostatnio szukałem i szukałem zanim trafiłem a tak btw sporo sie was tam zazwyczaj zjeżdża ? na wiosnę planuje kopić moja pierwsza maszynkę i chętnie bym sobie pooglądał wasze zabawki a nóż zmienię zdanie co do modelu jaki planuje kupic ... Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez Quaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Jicin jest chyba tradycyjnie na przełomie sierpień/wrzesień, ale podpowiem, ze znaleźliśmy jakis ciekawy zlot w czechach w terminie 17-19 sierpnia, tylko jeszcze musimy szczegóły sprawdzić. Jak tylko sie dowiem cos wam podrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi