IG?A Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 tzn jak mowiłem wiekszosc ale nie wszyscy.. mnie jak odjeżdzałem złapał gość bardzo miły (taki grubszy ubrany w choperowym stylu w okularach przedstawił sie nawet ale zapomniałem :oops: ) i własnie jeżdzacy zachecał zębym wpadął itp.. ale jako że moja fura pasowała tam jak pięść do oka to sobie odpuściłem.. tak że nie mowie ze nie ma tam normalnych ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Co tu dużo gadac trzeba sie wbic i samemu ocenic najwyzej im spalimy kapcia przed ryjem i tyle :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 To co spotkanko w czwartek pod Orlim Gniazdem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Mnie w ten czwartek na bank nie bedzie bo mam moto rozlozone... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 ja sie poskladalem.... jak bedzie pogoda to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 jednak nie bedie mnie jutro... egzamin mi wypadl wieczorem.. wiec lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 ok - w tym tygodniu są niezłe koncerty na Polach Marsowych :D więc też odpuszczam czwartek, sobota - MWB Łódź.Ale co powiecie na jakiś niedzielny wypad - tak ok 150 km?jak znajdą się chętni - to zgłaszajcie propozycję trasek...najprawdopodobniej jedziemy na 3 - 4 maszyny... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Ja bylbym chetny ale moja siora ma komunie :? Jakby co to moze innym razem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 No to integracja Wrocławia ruszyła na całego :!: 8) Dzisiaj wspólnie z Cotletem poznaliśmy osobiście dwóch wrocławskich ziomów, a właściwie to trzech z tym że jeden nie zrzeszony na tym 4um... I tu korzystając z okazji pragnę podziękowac koledze Szafirowi za bezinteresowną pomoc i załatwienie ważnej części z bazaru w Łodzi (Szacun 8) ) a drugi ziomal to Mario 1810, z którym już na starcie znaleźliśmy wspólny język :twisted: (Motocykliści tak mają :( ) Pozdro i do szybkiego wspólnego wypadu :( :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 PGR a ty nie gadaj tyle tylko moto "reanimuj" :) (czyt. rób tjuninga) i przyjeżdżaj do wrocka, bo chyba na hulajnodze będziesz za nami śmigać :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 No to teraz pozostaje sie juz tylko spotkac na moto a potem jakis browarek.... Pozdrawiem cie PGR no skladaj skladaj poki pogody nie ma..... A tak pozatym to jak na 7 latka to wyrosniete z ciebie chlopisko :lol: :lol: kiedy klara wyjdzie?? :) CO TO MA BYC TO ZA OKNEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Hehhehe mario, matka natura mi niepozazdroscila to jest pewne :) Broawrek koniecznie koniecznie i najlepiej zaraz po lataniu na moto :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 PGR - nie świruj z taką opinią bo się normalnie zawstydzę.. :oops: BTW aby tylko 'zabieraczek' przypasił...PzdrPS jakieś konkrety co do śmigania?...ja jestem open Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 To jakie plany na najblizszy weekend ? moze byscie mnie gdzies zabrali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 w ten łikend są dwa zloty w pobliżu -Nysa i Lubin. można w sobotę/niedzielę zebrać ekipę i się przejechać... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi