PGR Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Hahah Bartic :smile: młotkiem go młotkiem!! :D ImperatoR welcome in da hood maan :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stazi na Janku Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Hejka:) Dorobiłem sie wkońcu sprzętu na którym mogę się wypuścić dalej bez uczerbku dla nerek(Janek na sztywnym tyle dobijał moje nery) więc jak coś się będzie działo to jestem gotów:)Pozdro z Ratowic dla Wrocławiaków :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 tja,... tylko przydałoby się jakieś miejsce cotygodniowych spotkań - co polecacie w tym sezonie? (i może to być za miastem) Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Hmmmm Bartic coś wpsominał o Drukarnii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Jestem bardzo za, z tego wzgledu, ze czesto by sie gdzies pojezdzilo, na bajure nie brakuje, a tak do konca nie ma dokad, nie ma gdzie, wiec plan cotygodniowych spotkan uwazam za EXTRA celny! PGR mozesz powiedziec gdzie dokladnie jest ta drukarnia? No i jeszcze moze wchodzic oblatane bo oblatane miejsce - a mianowicie parking pod wzgorem Andersa... Choc z tego co mi wiadomo to puszkarze/dresy mieli tam swoje siedlisko, ale nie wiem jak to jest teraz... Pzdr! Edytowane 13 Maja 2007 przez ImperatoR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 A może jakiś CPN z barem i dużym parkingiem gdzieś na wylocie z miasta? żeby posiedzieć na motocyklach i pogadać o motocyklach - a nie koniecznie w jakiejś knajpie...ale OK - kombinujmy, kombinujmy... :icon_razz: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stazi na Janku Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Może parking przy Biurowcu w Jelczu? duzo miejsca zazwyczaj pusty no i były tor prób nie daleko. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 A może jakiś CPN z barem i dużym parkingiem gdzieś na wylocie z miasta? żeby posiedzieć na motocyklach i pogadać o motocyklach - a nie koniecznie w jakiejś knajpie...ale OK - kombinujmy, kombinujmy... :(Powiadasz CPN?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Witajcie... coś widzę że przerwa w działaniu forum skutecznie nas odzwyczaiła od zaglądania tu... szkoda... można by się poustawiać na latanie... w tym Wrocławiu jeszcze długo żadnego zlotu ani imprezy moto... :flesje: Pozdrowienia...My cały czas latamy.W ubiegłym tygodniu byliśmy na spotkanku moto w Rudnej ,a wczoraj razem ze sporą grupą byliśmy w Sobótce na zlocie Jaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 My też latamy - ale tu chodzi o miejsce spotkań w tygodniu... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) ja co prawda narazie nie jeżdżę, ale pić ciągle mogę!! Edytowane 16 Maja 2007 przez bartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 No witam zjeby musze tutaj troche pajenczyn sciagnac. Nie bede duzo gadal bo i tak wasze gemby przy browarze spotkam.No jest termin czego : "MICHALKOWA" i wszystko jasne zalozony temat dawac znaka :buttrock: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 jutro "sobota w siodle" - tzn przełęcz okraj, szklara, karpacz - prędkości chopperowe. jak ktoś chętny to dajcie znać na PW lub GG 8837125. Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 wlasnie odbywa sie rajd samochodow terenowych w okolicy nowej rudy-tez fajnie jest-bylem dzisiajSzafir -o ktorej wyjezdzasz? sam? Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilcape Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Witam Panowie Czy może słyszelliście aby ktoś chciał sprzedać Wildka?Poszukuję dobrej oferty na tenże motocykl... dajcie znać jak coś wiecie :) będę wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi