Witas Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 no dobtra wroclaw jak jedziecie na Rybnik?w sobote czy w piatek? i o ktorej godzinie? My chyba pojedziemy jednak w sobote, bo w piatek po uczelni/pracy to by nam po nocy przyszlo jechac :smile:jesli pojedziecie w sobote to spotkamy sie jak zwykle na BP 12-13? i kto od was jedzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) no my raczej w piątek.... ale jeszcze sie nie ustawialiśmy. moim zdaniem piatek kolo 16.00 na BP Tylko obiad by sie przydało jeszcze zjesc jakis.. chyba że w Macu :banghead: Edytowane 12 Marca 2007 przez eksces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 dzisiaj o 19.15 na ostrowie. nocne latanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Bartic ja pier... my tu się ustawiamy na Rybnik a Tobie tylko "latanko" w głowie... i to jeszcze na Ostrowie u zakonnic :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Witam Wroclawiakow ! macie juz jakies plany na nastepny weekend 24 III - czy ktos wybiera sie do Torunia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 a nie ma być wtedy zimno i deszczowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Witam Wroclawiakow ! macie juz jakies plany na nastepny weekend 24 III - czy ktos wybiera sie do Torunia...Ja z Marcyśkiem wybieram się do Torunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Ja z Marcyśkiem wybieram się do Torunia.Jak będzie zimno to pojedziemy puszką, w Toruniu trzeba byc, to spotkanie forumowe na rozpoczęcie sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 PGR Górka jeszcze drży po Browarowych odwiedzinach ?? :P :bigrazz: :crossy: :buttrock: :flesje: :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Ja z Marcyśkiem wybieram się do Torunia.Jesli dojedziecie w piatek przez 22 to sie spotkamy, pozniej musze jechac do Was do Wroclawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Witam! Wrocławianie gdzie moge dorobic kluczyk z Immobilizerem do motocykla. Niestety nie mam kluczyka matki! Jest mozliwośc dorobienia takiego??? Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Czy ekipa wroclawska ustalila o ktorej konkretnie spotykacie sie na bp w przyszly piatek przed wyjazdem na rybol?I czy jedziecie przez radiostacje w gliwicach czy od razu pod szpile w rybniku? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 wrocek, pisać gdzie, kto, kiedy i o której rusza na rybnik!!preferowany piątek oczywiście, co dwie noce, to nie jedna. wrocek, pisać gdzie, kto, kiedy i o której rusza na rybnik!!preferowany piątek oczywiście, co dwie noce, to nie jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 wrocek, pisać gdzie, kto, kiedy i o której rusza na rybnik!!preferowany piątek oczywiście, co dwie noce, to nie jedna.wrocek, pisać gdzie, kto, kiedy i o której rusza na rybnik!!preferowany piątek oczywiście, co dwie noce, to nie jedna.Olo cwierknij (0604 540 299) pls do mnie jak juz bedziesz wiedzial co i jak, ja ostatnio troche wyciety jestem i nie sledze co sie dziejepozdroj wrocek, pisać gdzie, kto, kiedy i o której rusza na rybnik!!preferowany piątek oczywiście, co dwie noce, to nie jedna.wrocek, pisać gdzie, kto, kiedy i o której rusza na rybnik!!preferowany piątek oczywiście, co dwie noce, to nie jedna.Olo cwierknij (0604 540 299) pls do mnie jak juz bedziesz wiedzial co i jak, ja ostatnio troche wyciety jestem i nie sledze co sie dziejepozdroj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Że mam zapytanie.CZy chodzi o ten rybnik 120 km od wrocławia.2 co tam jest ze tak was ciagnie?:bigrazz: i 3 ze moge jechac jak lecicie przelotową 80-90-100<wstydniś> :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi