DiboS60 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Jezeli chodzi o jakies przejazdzki i wroclaw to ja jestem do dyspozycji w kazdą niedziele i piatek niezaleznie od pogody i godziny :D HEh 125 niewidzi mi sie abym jezdzil z motocyklistami klasy 600 i wiecej ale co tam najwyzej :) pozdrawiam i w lutym old timer :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Czytaliście ? http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=61994 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Czytaliście ? http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=61994 tak, ale ja bede lecial z Bielska, spotkamy sie na miejscu ;) Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 tak, ale ja bede lecial z Bielska, spotkamy sie na miejscu :icon_mrgreen: Właśnie trzeba będzie się jakoś rozeznać w tym całym tłumie, ale może do tego czasu ruszy sklep forumowy, to poznamy się po koszulkach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Właśnie trzeba będzie się jakoś rozeznać w tym całym tłumie, ale może do tego czasu ruszy sklep forumowy, to poznamy się po koszulkach itp.Prog, jak sie spotkamy na wylocie z Wrocka, to nie potrzebne nam rozpoznawanie sie, ale chyba koszulki rusza do tego czasu....admin obiecal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Prog, jak sie spotkamy na wylocie z Wrocka, to nie potrzebne nam rozpoznawanie sie, ale chyba koszulki rusza do tego czasu....admin obiecal... Z koszulkami w kwietniu może być problem.Choć słońce wysoko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Z koszulkami w kwietniu może być problem.Choć słońce wysoko :smile:TO mam nadzieje, że jakies konkrety co do godziny i miejsa podacie coby zaprzyjaznioona ekipa sie dolączyła, co :biggrin: . A swoją drogą to pomyslnosci w Nowym Sezonie dla ciebie Janku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Unek a innym już poskąpisz życzeń? Nieładnie... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 TO mam nadzieje, że jakies konkrety co do godziny i miejsa podacie coby zaprzyjaznioona ekipa sie dolączyła, co :) . A swoją drogą to pomyslnosci w Nowym Sezonie dla ciebie Janku. Dzięki i wzjamnie.Oby do wiosny .Do zobaczenia.Pozdr. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOSTRIDER11 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam,melduje sie walbrzych te 60 km nie jest raczej bariera,wiec na wypadek jakiejs impry zglaszam swoja kandydature.Na moto raczej nie dam rady bo juz stoi w proszku,wiecie poleki:)Ps.niewiecie kiedy teraz jest oldtimer we wrocku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 http://www.pkserwis.com.pl/oldtimer.html Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 25 luty kolego Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam,melduje sie walbrzych te 60 km nie jest raczej bariera,wiec na wypadek jakiejs impry zglaszam swoja kandydature.Na moto raczej nie dam rady bo juz stoi w proszku,wiecie poleki:)Ps.niewiecie kiedy teraz jest oldtimer we wrocku????Prawdopodobnie bede jechal puszką na bazar, mozemy byc w kontakcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Spoko spoko myślę, że coś po sesji można by skombinować jakąś 4umową popijawke tzn spotkanie przy kawie miałem na myśli :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 no właśnie, no właśnie, jakoś tak mi zaschło w gardle :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi