PGR Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 przyznać się kto mu śrubki zakosił wink.gif się dowiesz jak przyjadę na moto do Wrocka :icon_biggrin: :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Asterte jaki znów wariat :icon_biggrin: a co ja zrobie ze on tak sam jedzie :P a poza tym nie mam zegarów wiec nikt mi nei powie ze specjalnie szybko jeżdze , jak nawet nie wiem ile:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 dwucyfrowe prędkości to tylko na światłach :P :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Asterte jaki znów wariat :P a co ja zrobie ze on tak sam jedzie :P a poza tym nie mam zegarów wiec nikt mi nei powie ze specjalnie szybko jeżdze , jak nawet nie wiem ile:)Już to widzę, że jak się zegarów dorobisz to będziesz jeździł... wolniej :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) ładna noc dzisiaj, ciepła, ktoś ma ochotę pojeździć? jak coś, to tutaj, albo sms Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez bartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Chyba niewiele osób zostało we Wrocławiu :D ale jak wrócę do szarej codzienności (praca :) ) to sobie pośmigamy wieczorkami ;) Teraz spędzam czas w rodzinnej miejscowości z najbliższymi :biggrin: brakuje jedynie mojego ukochanego (bez prawka bałam się taki kawał jechać :) ) :) Wszystkiego co najlepsze z okazji zbliżających się Świąt, buziaczki i do zobaczenia po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 No szacun dla wszystkich szmat z WRC na te Święta , z krainy piwa i FZXów :) :) ;) Będę we Wrocku z tego co czuje po kościach ok 24go więc sobie odpoczniecie ode mnie łajzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Chyba niewiele osób zostało we Wrocławiu :bigrazz: ale jak wrócę do szarej codzienności (praca :clap: ) to sobie pośmigamy wieczorkami :crossy: Teraz spędzam czas w rodzinnej miejscowości z najbliższymi :bigrazz: brakuje jedynie mojego ukochanego (bez prawka bałam się taki kawał jechać :) ) :bigrazz: Wszystkiego co najlepsze z okazji zbliżających się Świąt, buziaczki i do zobaczenia po Kaśka - jeździsz bez prawka na moto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 No szacun dla wszystkich szmat z WRC na te Święta , z krainy piwa i FZXów :bigrazz: :bigrazz: :clap: Będę we Wrocku ... ok 24go więc sobie odpoczniecie ode mnie łajzy :)Szmaty z Wrocławia pozdrawiają Szmaty Beskidzkie, Szmaty Tureckie i Szmaty Bejzowe :bigrazz: Najlepszego i wesołych ...A Ty koluniu skąd wiesz, że nie planujemy nalotu na Węgierską Bzdurkę , co ??? Więc może niekoniecznie odpoczniemy od Ciebie :bigrazz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Ok, wróciłem do gry :) Jeszcze sie noga nie zagoiła, moto jescze wizualnie nie teges, pzu tez jeszcze nie teges na moje konto ale juz latam, nie ma to tamto :crossy: Jak ktos chce dotknąć mojego zeszifowanego ubioru i juz nigdy nie umyć reki to odzywać sie na latanie jakies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Szmaty z Wrocławia pozdrawiają Szmaty Beskidzkie, Szmaty Tureckie i Szmaty Bejzowe :clap: Najlepszego i wesołych ...A Ty koluniu skąd wiesz, że nie planujemy nalotu na Węgierską Bzdurkę , co ??? Więc może niekoniecznie odpoczniemy od Ciebie :bigrazz: :) Bo jestem teraz grzeczny jak Aniołek :crossy: i nie ma mnie na czas Waszego przyjazdu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 A ja te swieczki swieczki jak by to dzien zmarlych byl nie moge spac ku.......a to nie mozliwe zeby tak swieczki siadaly a chcialem tak spedzic przyjemne swieta i ch...... wielki dlatego ich nie spedzam ale wesolych swiat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 A kto to dziś w godzinach popołudniowych jeździł po Wrocku ?? Widziałem trójkę przed 18:00 na Muchoborze Wielkim ... ?? kto to był ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Bo jestem teraz grzeczny jak Aniołek :P i nie ma mnie na czas Waszego przyjazdu :banghead:No to po tak serdecznym zaproszeniu ... miłego samotnego sezonu ... zapisz się do działu "Motorowery" może tam znajdziesz podobnych do siebie "szczęśliwych inaczej" . Będziesz miał z kim latać. :crossy: A taki BYŁ z Ciebie fajny herbatnik ... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) kto ma takiego pięknego customa rodem z 'occ' u nas? czarny z jakimś areografem na baku, dłuugi widelec. mijałem dzisiaj na dominikańskim. bardzo ładnie się prezentuje :crossy: (ale pewnie niepraktycznyyy, łoj!) Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez bartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi