RAFAL Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Prot trukni na pw to śmigne z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Greg, w niedzielę jest plan pojechać do Starego Sierżanta na grilla na wioseczkę, jak macie ochotę pojechać z nami to gorąco zapraszam, fajna traska no i sporo osób pomyka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Musicie mnie wkur@#wiac ustawkami tak publicznie?:) macie szczęscie ze mi rama nie pękła po dzwonie i od srody - czwartku wracam na droge, na razie w lekko streetfighterowym stylu ale czekam na podpisanie kontraktu ze sponsorem ( PZU Racing team z OC sprawcy ) heheeh do tego czasu prosze zebysci udawali chociaz ze nei jezdzicie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Sosna mam zarąbistą niebieską Astrę, jak masz ochotę to jedziemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Szkoda Kaśka ze pożno się dowiedziałem , ale i z rańca i tak nie dałbym rady :biggrin: jakiś słaby byłem chyba przez do przesilenie wiosenne:) zreszta Mario i Kaka motory porozkrecane wiec jazdy nie było , ale w tyg mozemy polatac codziennie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Szkoda Kaśka ze pożno się dowiedziałem , ale i z rańca i tak nie dałbym rady :buttrock: jakiś słaby byłem chyba przez do przesilenie wiosenne:) zreszta Mario i Kaka motory porozkrecane wiec jazdy nie było , ale w tyg mozemy polatac codziennie :biggrin: ze niby kto ma cos rozkrecone :buttrock: qra gregu przez ten twoj komin sasiedzi mnie na stosie spala kiedys :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 hehehehe Mario ja mam ten sam problem :biggrin: Ludzie się nie znają , on tak pieknie chodzi a oni mi mówią że pierdzi :buttrock: musze im kiedys zagrac tak koło połnocy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Widzę że sąsiedzi sie czepiają? miałem tak samo jak odpaliłem w garazu takim duzym na 13 samochodów... to dodatkowe echo;) awantura na maksa tyl ze to było w jeleniej Pytanie apropo grabiszyńskiej. Mieszkam w pobliżu i tam przed krzyżówką hallera-grabiszyńska jest krzyż zawsze świece,kwiaty itp. Slyszałem ze zginął tam motocyklista.Czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Pikna pogoda ino lotać :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Pytanie apropo grabiszyńskiej. Mieszkam w pobliżu i tam przed krzyżówką hallera-grabiszyńska jest krzyż zawsze świece,kwiaty itp. Slyszałem ze zginął tam motocyklista.Czy to prawda? o ktory krzyz ci chodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 dzisiaj u Maria pod garażem zostałem rodziewiczony, pierwszy szlig w życiu !!! całe szczęście miałem kraszpady ale niestety tłumiczek oberwał :P lipa mam nauczke ze na dziurawej kostce z piaskiem lepiej nie zmieniać biegów na odcieciu:) i ostrożnei z przednim hamulcem :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Dzisiaj był bardzo owocowy dzień :P Dzięki chłopaki (i dziewczyny) za latanko Zaliczyłem aż 4 maszyny jednego wieczoru :P :icon_biggrin: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 jak na 60-latka cztery sztuki jednego wieczoru to niezły wynik :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Astarte była przy mnie więc nie było problemu :P (Ma się formę) ((Pozdro dla małego)) :P :icon_biggrin: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Potwierdzam... fajnie było, po mieście trochę się poświrowało.Na koło mi pierwszy raz podnisło na światłach jak chciałam nadążyć za tym wariacie na czarnym Hornecie :P i miałam lekki uślizg tylniego jak odwinęłam manetę na dwójce na kostce :icon_biggrin: Nawet fajne się śmigało jako plecaczek na moim moto... mogłam wsłuchać się w piękny dźwięk z mojego tłumiczka :P Ciekawe tylko czy Kaka w końcu złożył tą swoją bestię? Bo coś mu śrubeczek brakowało :P przyznać się kto mu śrubki zakosił :P pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi