Astarte Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Raport z dzisiaj : Widziany Vmax XJ 600 F i dwa GS z tego na jednym Astarte... :P Pozdro 8) :Pjak pech to pech :D ... a tak na poważnie to jaki ten Wrocław mały... 8) No i sprzetów lata coraz więcej, to mi się podoba, przed polibuda to nie ma juz gdzie zaparkować :( pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 latamy latamy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 latamy latamy ....Ja przylatam najprawdopodobniej 15 na weekend jeśłi tylko pogoda będzie ok. Mam nadzieję, że nikt mi nie podprowadzi sprzęta spod bloku i będę mógł trochę poszumieć po Wrocku :( Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Widzę że Wrocek zamieni się niedługo w GieeSownie jak za komuny :( :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 w niedzielę podobno na polibudzie ma być wystawa motocykli - idziecie? Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 w niedzielę podobno na polibudzie ma być wystawa motocykli - idziecie?jak... gdzie... kiedy... i czemu ja nic o tym nie wiem :? ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 WItam. Ja moto we wrocku bede mial dopiero za 1-1,5 miesiaca ale juz teraz wpisuje sie i czekam z niecierpliwoscia na wspolne wypady :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Ma ktoś więcej info na t6emat tej wystawy?? mozę się tam spikniemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 w niedzielę podobno na polibudzie ma być wystawa motocykli - idziecie?Jeśli sprawa jest pewna to ja bardzo chętnie się pojawię :( Tylko podajcie dokładne namiary. Ostatnio byłem na wystawie na polibudzie jakieś 2 lata temu. Daleko nie mam także podskoczy się. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 No... Szafir zaciekawiłeś nas... czekamy na szczegóły 8) coby móc spotkać się i obgadać plany na przyszłość :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 podobno /jak co roku od iks lat :roll: / na polibudzie -/zawsze było w A1/, odbędzie się wystawa motocykli. bliższe info oraz szczegóły pewne w 100% zapodam jutro...cierpliwości...i nie siedzieć na forum tylko jeździć... :( Pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 niepotwierdzona informacja niedziela motocross w trzebnicy będę wiedział więcej napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 pomłka nie Trzebnica a Oborniki Slaskie na ul .Trzebnickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 gubisz sie w zeznaniach kazek :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit 1200 S Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 No ja też z Wrocka, tyle że mam to sczęście, że mam swój garaż i tam trzymam sowjego bajka. Jeżdżę na Bandicie 1200 (kupiłem w tym sezonie więc dopiero się wkręcam na wyższe obroty bo jeździłem na Intruzie) też bym chętnie gdzieś razem się wybrał. Co do wystawy to również z chęcią pojadę tylko KIEDY I GDZIE ???? Pozdro dla wszystkich Wrocławian !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi