Prot Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 spirytus z akademikow bllleleeeeeeeeeeeeee ...bo nie wiesz co dobre Mario...Spoko Mario, nie jesteś sam, wolę już rozpałkę do grilla ! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 wystarczy Michał że przed zajęciami skoczysz do akademika T2 pokój 213 i zakupisz kilka plastikowych butelek po promocyjnej cenie Wspaniale szwagier ze z Ciebie taka wyrozumiala i litosciwa dusza. Podajcie jeszcze adres tego akademika, a rozrobic to mozna juz na miejscu w Lornecie z piwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfagier Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Widze, że Michał to jedyny konkretny gość i nie kuli ogona na słowo spirytus. Nie wyprodukowali jeszcze takiej wódki co by mogła mu dorównać, pijcie częściej a się do niego przekonacie.Odkąd z ekipą zaczęliśmy go pić, to nie pamiętam abym kiedykolwiek kaca czy coć podobnego zaliczył...Chłopaki zatkać nosy i lać w gardło!! Akademik jest na Placu Grunwaldzkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Akademik jest na Placu GrunwaldzkimTo super, tam gdzie moja buda !!Teraz szykuja mi sie zjazdy terenowe poza Wroclawiem, jak bede planowal przyjazd do Wrocka to znow dam znac.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Spoko Mario' date=' nie jesteś sam, wolę już rozpałkę do grilla ! Mr. Green[/quote'] Pało spiryt za 15 zł/litr to jest to samo co rozpałka do grilla.... Widać, że chłop nie w temacie. Trza nadrobic zaległości :twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfagier Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 ...eee tam nie wiecie co dobre :lol: gdyby nie ten spiryt to studia by wyjatkowo nudno mijaly...sami zapytajcie zreszta grega i embriona i innych...nie raz nam zycie uratował :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 a CZY JA MóWIę że złe :?: :) mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAjoRe Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Witam, odnosząc się do głownego tematu :) to we wrocławiu się urodziłem, a mieszkam w Trzebnicy 25km od. Niedowno kupiłem moje pierwsze moto 07.02.2006 - tej daty nie zapomne :( SOSNA świadkiem tej historycznej chwili :D pozdro Jeździłem już pare razy i jest zaje..ście :D jak się zrobi trochę cieplej i ta cholerna zima w końcu odejdzie to może się spotkamy na trasie, albo na jakimś zlocie czy cuś :P PozdrawiamMajor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Sosna ! Może jakieś referencje MAjoRe przedstawisz :) Jakieś wprowadzenie cy-cuś ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 No wiec jak to kolega Borewicza mówi: Majore, yy KONKRETNY EEE NADAJE SIE ! Tak tak, 7.02 majore nabył identyko maszyne jak moja, w sczecinie z przygodami ale sie udało :) Cos wspominal o jakiejs flaszecce za zucenie okiem na jego egzamplarz przed kupnem tak wiec proponuje ja zawiezc do rybnika i tam spozyc, pozdro major tak w ogole:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Majore może się z Michałem zrzucicie na kratę "wstępowego" :( :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAjoRe Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 wiec proponuje ja zawiezc do rybnika i tam spozyc Dlaczego rybnik, a nie Wrocław ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Dlaczego rybnik' date=' a nie Wrocław ?[/quote']Już mi się podoba kolega. APROBATA !!! Majore może się z Michałem zrzucicie na kratę "wstępowego"W tej sprawie masz zakaz kontaktowania się z Michałem, żebyś złych nawyków nie nabrał. No chyba, że chcesz nas poznawać, przez najbliższe trzy lata ze skutkiem kiepskim :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Jeśli w ogóle chcesz nas poznać tzn że musisż mieć z deka nie równo pod deklem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 z deka ????????????????????? :D :) :P :( :P :D :mrgreen: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi