mario1810 Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 dla scislosci LORNETA = BRAJT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 No to ładny gips... Kaśka wyjechała w delegację na cały weekend... Po pierwsze nie będzie mnie miał mnie kto wozić, ale to jeszcze nic ... wyobraźcie sobie, że nie pozwoliła mi iść do żadnej Lornety :D Więc może jednak ATENA ?!?!?!?!? :mrgreen: :D :mrgreen: :) :mrgreen: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 w takim razie zaczynamy od Lornety :D stawiam sie n Zebraniu Zarzadu o 19 :) jak ktoś ma namiar to powiadomckie Macka do wieczora:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 wyobraźcie sobie' date=' że nie pozwoliła mi iść do żadnej Lornety :)[/quote']Eee... nie moze byc... pewnie myslala nie o Lornecie ale Anecie ;)Bede lekko spozniony ale bede :D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 dzien doby wieczor. wlasnie wrocielm do domu z letka naeyebany ;) ci ktorzy mieli sie stawic nie przybyli , malo tego zerwali kontak telefoniczny, natomiast pojawli sie ci ktorych mialo nie byc;) pozdrawiam: michal kaczmar, konik za jako takie uratowanie godnosci forumowiczow odgrazajcych sie co do biby ( dobrego zawodnika cechuje spokoj:) ) pelen respekt dla: mario , kaka :), szfagier, czlowiek od magicznego numerka 69 :D dzieki niemu nie zamarzlem w drodze porowtej:) pozdrawiam cala ekipe pieknych pan w tym Olimpie ktorej numer mam w telefonie jakims cudem( odezwe sie skarbie obiecuje;)) no i w ogole pozdawiam wszystkch ktorych nie wymienilem z racji pierwszego zapoznania no i stanu po spozyciu, ide spac, nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Spotkanie początkowo zapowiadajace sei na małe nieżle sei rozrosło :) Szacuneczek chłopaki było zajebiście, Sosna ledwo sie pojawiłes w Lornecie a juz mi podrywasz moj ulubiona kelnerke z "dwiema głowami sprzodu" :( Takie spotkania musze być co tydzień :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam.Imprezka udala sie choc zaczela sie wielka wpadka wroclawkiej ekipy - a tak zapewnialem nowych (Sosne i Michala) ze skoro mowiliscie ze bedziecie to bedziecie... szkoda :)Ale coz... pozdro dla chlopakow i dziewczynek tez :( Greg... Zabcia i tak zostaje Twoja :(pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Przepraszam bardzo jak już wczesniej zostało wspomniane przez Prota - byłam na wyjeździe służbowym :? także nie mogłam przybyć choć bardzo chciałam. Michał do mnie dzwonił telefon odebrałam i przekazałam informację, że jestem poza Wrocławiem :( i niestety nie dojadę. Znana mi groopa Pasteurniaków jest poza Wrocławiem bo ma ferie :roll: więc składa swoje motocykle i pewnie dlatego nie przybyli :( tylko nie wiem skąd się wziął ten termin :?: nie wiem dlaczego ale mnie się zdawało, że to ma być za tydzień (nawet na uczelni sobie z tego powodu wolne wzięłam) :) Jest mi bardzo przykro, że nie udało nam się spotkać , lecz to nie była ostatnia okazja i mam nadzieję, że nas nie skreśliliście i jeszcze się z nami spotkacie :oops: . Szkoda, że nas nie było bo z wypowiedzi Sosny wnioskuję, że było przesympatycznie :mrgreen: To kiedy teraz :?: bo ja mam wolne w przyszły weekend :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 lecz to nie była ostatnia okazjama sie rozumiec 8) mam nadzieję, że nas nie skreśliliście i jeszcze się z nami spotkacieIMHO nikt nikogo nie skresla a pytanie "czy sie spotkamy" domniemam ze retoryczne :(bo ja mam wolne w przyszły weekendJak dla mnie ok :) Zreszta spotykamy sie na/przed bajzlem...(no chyba ze sie nie spotykamy) :|pozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfagier Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Wczorajsze spotkanko w Lornecie udało się wysmienicie i żałujcie nieobecni, Kaśka napewno bedzie jeszcze nie jedno więc się nie przejmuj :( w nastepny piatek trzeba omówić wyjasd na bazar więc taką poważną dyskusje tylko w lornecie można przeprowadzić.Poza tym jak się zrobi cieplej to zapowiadają się nawet czterodniowe maratony, a my tam zresztą jak w domu, a i kelnerki nas bardzo polubiły, za nienagannie ciche zachowanie wczorajsze :) Zastanawia mnie tylko gdzie zagubiona Astarte się wczoraj podziała bo jakieś sygnały dawała ale nic poza tym... [ Dopisane: 20-02-2006, 01:36 ]pozdrawiam cala ekipe pieknych pan w tym Olimpie ktorej numer mam w telefonie jakims cudem( odezwe sie skarbie obiecuje;)) Ja już ziarno posiałem na Gaju więc nie pchaj mi się tam z pługiem za miedze bo kosą po nogach pojadę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Z ta olimpią to zart był :) Telefon mialem zapisany bo jak dawała to wzialem prezceiz tyle ze mial 10cyfr :( jak sprawdzilem w telefonie potem, tak wiec musiaelm serio byc wstawiony wczoraj:) Poza tym ja kobite juz mam przeca, a dzisiejsze jaranie gumy szfagrowej tez bylo ok :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfagier Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Wlasnie!! Rozrzewniłem się trochę nad moją GS, szkoda bedzie jej do żyda oddawac, chyba jej ta zima dobrze zrobiła bo jakos tak lepiej chodzi, i nie kopci olejem tyle przy odpalaniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Poza tym ja kobite juz mam przecaHehe... dobre... nie bede juz cytowal twoich wczorajszych wypowiedzi na ten temat :( Byles przeciez zalany :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 słuchajcie to ja proponuje spotkać sie w piątek w Lornecie, bo w sobote nie mozemy przesadzić bo na drugi dzień motobajzel :) wiec w piatek mozemy troche porządzic:) niech sie chetni wpisuja :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Dziekuje wszystkim za spotkanie i wspolna zabawe, przede wszystkim Sosnie, ktory jako jedyny byl punktualnie.Co do integracji z wroclawskimi motocyklistami moge powiedziec jedno:N A R E S Z C I E ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi