maniek_7 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 A może zwykły na początek wypad aby po zakrętach czeskich/polskich polatać? Kurcze, od początku sezonu mam moto we Wrocku i zawsze sam latam... Może za rano wyjeżdżam? I sam musze sobie trasy w google szukać :rolleyes: Co wracam z granicy przez szklarską koło południa, to w przeciwną stronę tłuuuumy walą :cool: Ma ktoś plany na sobotę lub niedzielę? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Co do czeskich zakrętów Zamierzamy ze znajomym 12.09 wybrać się na "Kolstejnsky Okruh" do miejscowości Branna http://kolstejnskyokruh.org/index.php motocykle klasyczne, nie długi ale bardzo kręty tor po mieście, ponoć świetna impreza. Planowana trasa przez Jesenik (podobno dobre winkle od strony Polski) Tutaj filmik z poprzedniej imprezy: Ktoś chętny wylecieć z Wrocławia ok. 8:00? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 podobno? chlopie , jedz sobie z jesenika na sumperk potem na bruntal , trutnow itd . zobaczysz takie winkle ze zechcesz zamieszkac tam na stale ;) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 ja bardzo chętnie, napisze Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 podobno? chlopie , jedz sobie z jesenika na sumperk potem na bruntal , trutnow itd . zobaczysz takie winkle ze zechcesz zamieszkac tam na stale ;) Cholera potwierdzam. Patelnie mniam mniam. O Brannej także słyszałem i ludzie ode mnie z mieściny się na nią też wybierają, ponoć wypas. PS. Jakbyście lecieli na Czechy (Jesenik), to klepnijcie tu jakieś info, chętnie dołącze ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 oj jestem mega za na tego 12 na wypad,ruszamy z ranca??jak gdzie kiedy i w jakim skladzie?im wiecej tymm lepiej.moge zaproponowac sobotnio wieczorna motoustawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Leci ktoś gdzieś w sobotę? Pogoda się zanosi ok, więc planuję weekend na moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 oj jestem mega za na tego 12 na wypad,ruszamy z ranca??jak gdzie kiedy i w jakim skladzie?im wiecej tymm lepiej.moge zaproponowac sobotnio wieczorna motoustawke Można się ustawić o 8:00 na BP przy Karkonoskiej. Potem na Nyse itd Ktoś od Ciebie by jeszcze jechał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 sie obada z tym 12, ja lece 11 na kiełczowski festyn motocykli sw bikers wiec tam temat sie pusci, jakby co to 11 wrzesnia o 14 30 pod meblami polonia ul brucknera.jest paru chlopakow z opolskiego vtrami.im wiecej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r3vo Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 jutro wyjazd w strone czech jak cos 10 kfc bielany zbiorka pzdr kom 609170313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 jutro wyjazd w strone czech jak cos 10 kfc bielany zbiorka pzdr kom 609170313 To ja się pewnie wybiorę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 hej, są tu jakieś dziewczyny, które śmigają na moto? chętnie bym pojeździł razem, i poznał motocyklistkę :crossy: ( nie jeżdżę szybko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 chlopaki pisac jak bylo w czechach. i co z tym 12 czy juz cos wiadomo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r3vo Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 w czechach lekko pokropilo i droga na wpol mokra - moim zdanie srednio ciekawie powrot 10 min w deszczu poza tym spokojnie i szybko ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 w czechach lekko pokropilo i droga na wpol mokra - moim zdanie srednio ciekawie powrot 10 min w deszczu poza tym spokojnie i szybko ;] Tam chyba raczej lało całą noc i nie miało kiedy wyschnąć, bo drzewa itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi