WSR Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 A oto przestroga dla tych, co używają gazu w tylko jednym połozeniu: http://crazyrussian.com/ru/more.php?id=2250_0_1_0_M smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Łoj stare, stare to to :banghead:) Bylo pare razy na 4umAle moze komus to da do myslenia. Pzdr :P Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Te zdjęcia są straszne... :P STRASZNE!!! :ehz: :ehz: :ehz: Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Moze i byly te fotki ale ja nie wiedzialem, i powiem wam ze drugi raz nie chce zobaczyc :idea: :idea: :idea: :idea: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 takie rzeczy mialy ladowac w szkole jazdy, a nie przy piwie - bylo by fajnie gdyby ktos to przeniosl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 8O kask zostal na ciezarowce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 14 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 ja tez nie mam zamiaru patrzeć na to II raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 dobrze ze siedziałem....temu czlowiekowi to juz i tak wszystko jedno...pewnie nawet nie poczul...ale nie chcialbym byc jego krewnym i ogldac go w takim stanie....gdyby moja mama mialaby mnie takiego zobaczyc.. oj.. chyba by jej serce peklo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 O bosheee ale mial czolowe zdezenie. 8O :cry: jezeli dalej ludzie beda mysleli nie glowa a czyms innym to takich fotek napewno bedzie wiecej.Takze niewazne czym jezdzisz tylko co masz w glowie :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 8O To robi wrażenie na prawde ...widze to pierwszy raz ale dzisiaj już raczej kolacji nie zjem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Rany Boskie!!! GŁowa mnie tak rozbalała ze szok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Samo zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drages Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 :P chciałem coś napisać, ale nie napiszę. Moim zdaniem milczenie jest tu najodpowiedniejsze. :P KUR** JAK JA NIE LUBIĘ PATRZEĆ NA ŚMIERĆ. :banghead: Mimo wszystko dobrze że to zamieściliście :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Buhne Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Wiecie co? Powiem szczerze nie zal mi tego debila! Szkoda tylko pasazerki i moto.... Idiota zabil dziewczyne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Wiecie co? Powiem szczerze nie zal mi tego debila! Szkoda tylko pasazerki i moto.... Idiota zabil dziewczyne...A co,tak dokladnie znasz okolicznosci tego wypadku zeby tak to komentowac?Ciekawe gdyby Tobie nie daj Boze zdazyl sie taki wypadek z nie Twojej winy i zginelaby dziewczyna z ktora jechales to nazywalbys sie debilem???Pewnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi