Skocz do zawartości

Virago 535

Gość jarson
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj Light blue moim skromnym zdaniem jesli masz pieniazki na Virazke 535 to zdecydowanie polecam - to jest juz motocykl a Mz 250 mysle,ze jest juz troszke przestazalym motorkiem... bez obrazy oczywiscie - nikogo nie chce urazic... :oops: Troszke rozwagi i napewno dasz sobie rade z tym ;) nie martw sie pojemnoscia i ciezarem - duzo bardziej wywrotna jest Mz od Virago :!:

SERDECZNIE POZDRAWIAM i napisz jak sie zdecydujesz.

Ps. poczytaj jeszcze o jednym i drugim motorku bo to TY masz na nim jezdzic. :D

[ Dopisane: 13-01-2006, 14:41 ]

do zobaczenia na drodze ;) :rolleyes2: :rolleyes2: :rolleyes2: :rolleyes2: :rolleyes2:

duzo myslałam o virago 535 ale nie wiem czu to dobre na pierwszy motycykl

Kiedyś już o tym pisałem na forum (>TU< jest) i dalej twierdzę że 535 nie jest taka straszna jako pierwsze moto. Trzeba tylko przemóc strach że to ciężkie, mocy w sam raz.

Ja mam Virowek rzeczona wlasnie jako pierwsze moto i jest w porzadku. Za ciezka nie jest - szybko czlowiek sie przezwyczaja, co do mocy to nei ma ona jej tyle by jej sie bac. Jedyny dla mnie mankament (nie wiem jak z innymi moto, nie mam porownania) to blyskawiczna strata przyczepnosci z byle powodu (. np. grudki piasku), juz nie mowiac by sie przejechac droga nieasfaltowa bo tzreba bardzo uwazac. Poza tym moto MIODZIO :D Sliczny, bezobslugowy (kardanik) i wogle achy i ochy.

Za jeszcze jeden minus bym moze zaliczyl komfort podrzoy powyzej 120 km/h, poza tym wydaje mi sie to juz rzenieciem silnika (ale moze mi sie wydaje nei ma toto obrotomierza). ALe jak rzeklem dla mnei an pierwsze moto miodzik.

powiem tak....jeśli masz możliwośc to daj spokój z MZ itp i lepiej poczekaj troszke dłużej i doskładaj kasy może i kup sobie Virówke lub jak się boisz to Kawke El 250, miałem taką do sprzedania ale mój tata ją mi zabiera bo moto jest bardzo dobre jak na miejskie śmiganie i na wypady na wycieczki...mocy ma 30 koni i jest to wysokoobrotowy silniczek więc ślisznie kręci...naprawde godny polecenia....

decyzdja należy do Ciebie...albo Virówka bo to moto super naprawde albo coś ok 250 cm na początek ale gwarantuje że po 6 miesiącach będzie za małe :D

za takiego Ela zapłacisz ok 3-5 tyś i w naprawde super stanie są to motorki....sprawdź na allegro sobie...

pozdrawiam