PRZEMKO Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 WITAJ! Zdala na samochod.Na moto woli jak ja prowadze(na Junaku,bo na Virago jeszcze Jej nie wozilem) POZDRAWIAM :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 no to supermoja zona tez ma prawko na samochodczasami jak gdzies wyskoczymy to moge wypic :banghead: :buttrock: a kat. A mam tylko ja :( wiec moze tylko z tylu pojezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 a ja namawiam swoją dziewczynę do zrobienia prawka na A i Bnarazie jedyną przeszkodą jest kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 WITAJ!Namawiasz swoja dziewczyne,tzn.ze nie jest zdecydowana.Jak Ci sie to uda,to kasa sie znajdzie,czego Wam zycze :) :) :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 MOJA ZONKA ZDALA DZIS EGZAMIN NA PRAWKO!!! no to gratulejszyn :flesje: a ja namawiam swoją dziewczynę do zrobienia prawka na A i Bnarazie jedyną przeszkodą jest kasaMoja kobita tez bedzie robila A i B :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 NO TO CHYBA JA SWOJA TEŻ WYŚLĘ NA KURS, MY BĘDZIEMY SMIGAĆ NA ZLOT A ONE BĘDĄ WRACAĆ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 :smile: :evil: taa na pewnoa w ogole po tych kilku dniowych :wink: :smile: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 :bigrazz: :bigrazz: taa na pewnoa w ogole po tych kilku dniowych :bigrazz: :wink: :cool:Dobry pomysł...hihihihi, przy aucie juz go stosuje...może czas na moto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 a u mnie niestety problem, gdyż na kilka osób jeżdżących w rodzinie moja małżonka jeszcze nigdy nie jeździła na moto, więc czekam na córki, które chętnie towarzyszą mi jako plecaczki, ale na ich prawka muszę jeszcze poczekać kilka lat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 NO TO CHYBA JA SWOJA TEŻ WYŚLĘ NA KURS, MY BĘDZIEMY SMIGAĆ NA ZLOT A ONE BĘDĄ WRACAĆ;-) Byloby fajnie tylko jest maly problem...Moja kobita chce miec wlasny motor wiec nie przywiezie moich zwlok ze zlotu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 A moja mówi że zabierze mi Virażke a ja mam odkładać sobie na inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erolek Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 A moja mówi że zabierze mi Virażke a ja mam odkładać sobie na inny To pomysl sobie, ze i tak masz dobrze. Moja mi powiedziala, ze moge sobie trzymac Virago. Ona che Harleya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 MOJA ZONKA ZDALA DZIS EGZAMIN NA PRAWKO!!! :icon_mrgreen: :crossy: :wink:GRATULACJE dla szanownej Żonki ;) :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 To pomysl sobie, ze i tak masz dobrze. Moja mi powiedziala, ze moge sobie trzymac Virago. Ona che Harleya. no to ma wymaganiajak moja zda prawko na motocykl, a narazie jej troszke przeszloto kupie jej virazke 125 i bedzie zadowolona :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 No to Panie i Panowie jesteśmy na szczycie strony !!!!!!;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi