Leon72 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 WitamTeż nosze się z zamiarem kupna virażki,na allegro jest kilka ofert ale zastanawiam się,czy lepiej będzie jechać do germanii po sprzęta...pozdroofki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymo Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 HMM.A ja właśnie sprzedałem swoją 535. z 1993r. Trochę mi jakoś tak smutnawo bo ja strasznie polubiłem. Ale nic to zaczynam poszukiwania 1100.Powodzenia w szukaniu.Osobiście polecam sprowadzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 u MNIE JUZ JEST :cry: NO ALE TAK JAK JUZ pisalem moze uda mi sie wkoncu zwalczyc rozrusznik... :-x POZDRAWIAM Lublin [ Dopisane: 11-12-2005, 14:06 ]:P :P :P ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) [ Dopisane: 11-12-2005, 14:06 ];) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) [ Dopisane: 11-12-2005, 14:08 ]Moja VIRAGO jest STARA ale JARA :) ( 1982r ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Moja VIRAGO jest STARA ale JARA ( 1982r )I to jest dobre podejscie do sprawy :)Pozdro dla zakochanych w Virazkach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Szafir:D to tylko formalność. zakończę ją w lutym, a w międzyczasie można coś działać. dla mnie posiadanie motocykla i brak dokumentów się nie wyklucza. a jeździć w zimie nie będę. i wolałbym sprowadzić więc ilek15 możesz podrzucić namiary.dzięki pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 a jeździć w zimie nie będę. no jasssne, bo nie masz moto :D A jak dłużej będziesz gdybał /wkrótce rocznica :lol: / to i w sezonie nie pośmigasz ... /żart oczywiście/ A tak poważnie to streszczaj się, bo trzeba jeszcze tłumiki wypruć i trochę moto przerobić, żebyś nie odstawał od reszty /chyba pośmigamy coś - nie?/ Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 hehehe. nie ma to jak łapanie za słowa :Ddzięki za motywację. będzie mi cholernie miło móc pojeździć z kimś, także mam nadzieję 'do zobaczenia na drodze' :Dpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoldar Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Mogę polecić. Sam mam rocznik 93'. Użytkuje już drugi sezon i jest OK. Silniczek i wokół niego suchutko i ma ten fajny dźwięk V-ki !!!.Polecam po dłuższej przerwie i w jazdach po mieście !Pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 stoldar to twoja virago na zdjęciu? sam przerabiałeś? bardzo fajnie wygląda. tak bardziej chopperowato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Fajna,fajna ogolnie Virago sa super :P a jak sie ja jeszcze dopiesci to juz.... MEGA SUPER :mrgreen: POZDRAWIAM WSZYSTKICH Milosnikow VIRAGO :P [ Dopisane: 16-12-2005, 15:09 ]a no i oczywiscie zycze WESOLYCH SWIAT :P [ Dopisane: 16-12-2005, 15:10 ]:D ;) :D :D :D :D :D ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 witajcie!mam kilka pytań odnośnie 535.jeśli pisze, że jest uszkodzony wahacz i że coś z gaźnikiem, to jakieś straszne rzeczy? duże koszta zrobienia tego?+ rysy, czyli trzeba pomalować, wymienić rury i lampę tylną no i jeszcze desperackie pytanie..... trzeba zrobić 630km od wrocławia do petersburga i zobaczyć na własne gały. ktoś ma możliwość? może akurat tam się wybiera? :roll: bo nie mogę w ciemno sprowadzić :D pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 jest uszkodzony wahacz i że coś z gaźnikiemo kurcze :? ja bym sie w to raczej nie pakowal - wahacz wazna sprawa i jesli on jest uszkodzony to na bank jakis powazny szlif (jesli nie dzwon) tam byl :| Jeszcze cos z gaznikami... no wlasnie "cos". bo to moze byc wiele rzeczy wcale nie tanich w naprawie.zrobisz jak bedziesz chcial ale moja opinia na podstawie tego co piszesz: NIE :| A cena chociaz BARDZO atrakcyjna?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 już nieaktulane. koleś sprzedał. 950ojro. jechać też już nie muszę. dziękuję Konik za odpowiedź! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 ile OBECNIE masz kasy przeznaczone na moto? /może coś pomogę/ Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 na razie 5000. ciągle, powoli, rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi