qdlaty2004 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 tak sie bronimy przed ta laseczką zaproponowana przez konika ale...... wygląda całkim całkiem i do tego jeszcze FIRE :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 tak.. a zamiast poland napiszemy:c'mon baby light my fire :buttrock:hehehhhsam jestem ciekaw finału:D:D plomienie i panna:http://eksces.freehost.pl/pannaiplomienie.jpg napis bialy albo srebrny tlo czarne a plomienie ciemno czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 eksces nie zuważyłeś, że tylko my tu gadu,gadu, a nikt nie podsuwa swojego zdania? w końcu to dla was robimy, nie dla siebie :buttrock:efekt lustra zrobię. lada chwila tutaj dam link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Eksces, pomysl fajny...nie mowie, ze Twoj bartic jest zly, ale cylindry jako V barzdiej do mnie przemawiaja. jedynie co...kurcze...bede obstawac przy tym aby tej panienki nie bylo ( w tym miejscu) jak to eksces narysowal. Juz nie bede trzymac sie pazurami i zebami tego, aby jej w ogole nie bylo. Jak juz bedziecie ja chcieli to oki....co mi tam...pod kaskiem i tak nie widac, czy ja baba, czy facet :icon_question: :banghead:Dlaczeho nie w tym miejscu. ydaje mi sie iz sie zlewa z V, czyli cylindrami. Brak konturow sprawia, ze zanika ta literka...i ktos moglby nie odczytac, ze tam jest Virago...szczerze jak otwarlam to i na poczatku troche tak mi ciezko bylo dostrzec wyrazna literke V i I. A chodzi nam o to, aby inni wiedzieli, ze jestesmy milosnikami Virago. To taka moja skromna uwaga.Ja bym moze zrobila to tak, ze V w postaci cyklindrow bedzie wyrazne, a panienke jak juz odwrocic....i te jej wloski niech zlewaja sie w plomienie....nie wiem jakby to wyszlo...ale takie cos mi sie zrodzilo w glowie. Tylko teraz tak mysle...chyba tak sie nie da..bo jak pozniej kolory zgrac..ehhhhh...musze nad tym pomyslec :);):P Pozdrawiam Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 no panienka w druga strone tor aczej ciezko bedzie wygladac kompozycyjnie... tak jak jest przechodzi plynniea na temat czytelnosci to niech sie wypowie wiecej osob..ja problemu nie mialem ale w koncu ja to rysowalem:)a przy babeczce osobiscie sie nie upieram ale uwazam ze nie wyglada zle:) moge zrobic jeszcze wersje bez babeczki z samymi plomieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 faktycznie walnij jeszcze wersję bez panienki z samymi płomieniami, my miłośnicy Virago wszędzie odczytamy nasza nazwę ale inni to raczej będą się zastanawiać o co chodzi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 zrobie ale juz nie dzis raczej:) mysle ze czytelnosc wzrosnie jak sei da kolory, wtedy poprawi sie kontrast i bedzie wszystko lepiej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Narysowalam sobie ten wzor na kartce. Faktycznie panienki nie da sie odwrocic, zle wyglada. Poznije wydrukowlaam sobie Twoje dzielo eksces i pokolorowalam :icon_question: :) Obawiam sie, ze chyba kolorystyka nie pomoze. A sprobuj cos zrobic z tym "i" i "V", zeby troche widocznosc sie poprawila. Moze panienke przesuniesz troche w prawo. Zeby nie laczyla sie z cylindrem. A wlosy beda jej swobodnie opadac nad "i" i beda robic cos typu kropka. Moze wtedy sie troche czytelnosc poprawi. I zapodaj wzor bez panienki. Pozdrawiam Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Witam po dlugiej nieobecnosci ;)wersja konikowa :cool: :http://eksces.freehost.pl/pannaiplomienie.jpgI to lubie :banghead: tak sie bronimy przed ta laseczką zaproponowana przez konika ale...... wygląda całkim całkiem i do tego jeszcze FIRE ;)Dokladnie Qdlaty. Nie ma sie co bronic przed laseczkami :) Jak juz wspomnialem IMHO laseczka jest pierwsza klasa! Wiecie jaki jest problem z czytelnoscia. A no taki ze jescze nie ma kolorow. Poza tym wydaje mi sie Ecsces,ze przekombinowales troche literke "i". Jesli bedzie taka bez tego lewego dzyndzla :( to bedzie czytelniej.PANNA MA BYC :icon_question: i basta ;) Moze byc nawet w ciemniejszych kolorach (jak plomienie) ale niech bedzie. Nadaje charakteru! PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 a może jej włosy niech przejda w płomienie hmmmmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Witam, zapodałem gościowi do oceny i wyceny projekt ,,pannaplomienie'' z prośbą o pomoc(robi zawodowo hafty zlotowe i inne dla motocyklistów) i jak tylko da odpowiedź, zaraz zapodam na forum.osobiście projekt podoba mi się coraz bardziej tylko zaczyna być ,,naćkany'' detalami. jeszcze jedna ważna sprawa, ja chcę naszywkę na plecy, ale jeżeli będzie taka potrzeba to trzeba będzie zrobić coś na rękaw. Do wyceny zaproponowałem ilość 10 do 30 szt(z możliwością do:)haftowania) pozdrawiam KaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Sympatyczne macie te pomysły... estetyczne. Tylko odpuśćcie plecy jako miejsce naszywania czegokolwiek - to oznacza kłopoty, przerabialiśmy z CYC'em z dużą przykrością ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 WitamSympatyczne macie te pomysły... estetyczne. Tylko odpuśćcie plecy jako miejsce naszywania czegokolwiek - to oznacza kłopoty, przerabialiśmy z CYC'em z dużą przykrością ten temat. tzn.? bo temat jest mi nie znany, a nie chcę popełnić gafy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 dokładnie. plecy oznaczają kłopoty. tylko na ramię. kaka. wpisz w 'szukaj' "MC" i miłego czytaniaa gdzie eksces? niech już kończy ten projekt, bo niedługo spadam do holandii i co? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Może zapodacie linka bo nie mogę znaleźć znalazłem i poczytałem, szkoda gadać, chyba zerwe naszywka BORN TO RIDE z mojej kamizelki bo mam ja na plecach Edytowane 13 Czerwca 2006 przez qdlaty2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi