Budzik-WGR Opublikowano 8 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2004 Urzywal ktos tego?? Jak tak to jakie wrazenia?? Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2004 Ja ja uzywam od dawna do polerowania,odzyskiwania polysku lakieru.Ma lekko scierne wlasciwosci.Kiedys polecil mi ja znajomy lakiernik twierdzac ze to najlepsza pasta do polerowania.Za jej pomoca mozna przywrocic polysk na zniszczonym lakierze a takze usunac drobne rysy.Ja ja polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 8 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2004 A do polerowania Papier+Ta pasta?? np. karterów itp. rzeczy alu. Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2004 A do polerowania Papier+Ta pasta?? np. karterów itp. rzeczy alu.No ja ostatnio w samochodzie polerowalem aluminiowe felgi i na koncu ja uzywalem zeby nadac polysk.Tylko ze mi nie zalezalo na super polysku,do tego chyba lepsze sa inne pasty ale jakie to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 8 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2004 ja pastą tą zdjołem z mojego srebrnego zderzaka w samochodzie kawałki innego zdeżaka - przerysował mi ktoś jak cofał tylni zderzak i zostawił swojego lakieru troche - PASTĄ tempo wszytko zeszło :D polecam :] Świr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 8 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2004 Oprócz lekko ściernej pasty TEMPO, jest jeszcze wosk TEMPO, który nie ma właściwości ściernych, a nadaje miły połysk :mrgreen: Oprócz tego polecam AUTOMAX, drze jak głupia :mrgreen: A do polerowania Papier+Ta pasta?? np. karterów itp. rzeczy alu. Do tych celów tzn. z uzyciem papieru TEMPO nie jest najlepsza, wystarczy szmatka :D Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 8 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2004 jak dla mnie lepszejszy :D jest automax-tańsza i szybszy efektpasta tempo naprawdę dla wytrwałych :lol: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 8 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2004 Gdzie ją kupic tą AUTO MAX?? Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spman Opublikowano 8 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2004 Pasta Tempo jest dobra, ale gdy bedziecie chcieli pomalowac cześć przez tą paste polerowana to bedziecie ja dłuuuugo matowac, nie polecam ale Auto Max to z cała odpowiedzialnością mówie ze Najlepsza :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 8 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2004 stacje benzynowe/sklepy motoryzacyjne/bricomarche itp Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 10 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2004 Witam!Dzis kupilem Tą paste AUTO MAX i panowie mimo swojej niskiej ceny ( 3 zeta za tubke taką jak pasta do zebów ) i Efekty ze tak powiem, zajebi*** :) :D Polecam Ps. aha dzieki za dokonanie trafnego wyboru! Pozdro! :mrgreen: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 11 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2004 Wszystkie te pasty są ŚCIERNE a więc jak chcecie sobie w szybki i prosty sposób usunąć lakier z Waszych sprzętów to jesteście na najlepszej drodze :mrgreen: Mozna stosować takie specyfiki ale w ostateczności, bez przesady i nie za często. Wiekszość lakierów motocyklowych jest bardzo cienka a jak jest dwuwarstwowa (Bezbarwny na wierzchu) to po kilku, kilkunastu zabiegach polerowania Automaxem po bezbarwnym pozostanie tylko wspomnienie. :) Jak kupiłem w zeszłym roku na jesieni swój obecny motocykl i wszystko juz przy nim zrobiłem to wyczyściłem go "po całości" pastą polerską Farecla G3 oraz Brill i od tamtej pory nie stosowałem juz tych specyfików.Teraz dbam by sprzęta nie zapuścić i czyszczę go jedynie pastami konserwującymi (mleczko, wosk) Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 11 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2004 No mi po stosowaniu pasty Tempo w ogarze ktory nie mial fabrycznego lakieru ale byl malowany w pewnych miejscach bylo widac podklad :mrgreen: chyba za bardzo szorowalem :smile2: . Ale tak jak wczesniej lud pisal tempo jest dobre jak sie stosuje nie za czesto, po wypolerowaniu nia moj ogar zawsze swiecil jak psu jaja po prostu jak z salonu :) . Do cagivi gdzie mam plastiki juz jej nie stosuje ale czasem tlumik i tak przejade. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2004 sprobujcie rownież pasty plastmalnie ma takich właściwości ściernych jak tempo ale moim zdaniem dla odmłodzenia lakieru nadaje sie znakomicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 11 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2004 Ja rowniez urzywalem tej pasy.Rewelacja.Czyscilem cala kabine w ciezarownce nia i efekt koncowy byl calkiem niezly.Takze polecam jak najbardziej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi