Gość Anonymous Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 dzieńdobry chciałbym dowiedzieć się czy jest etka 2cylindrowa ile kosztuje i gdzie bym mugł taką kupić dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 O ile mi wiadomo 2 cylindrowych etz nigdy niebyło. Słyszałem o czterosówowych ETZ 500 z silnikiem austryjackiej firmy ROTAX, ale były to ciągle jednocylindrówki. Natomiast sama firma "MZ" do dziś dzień została prawie wierna silnikom jednocylindrowym, nawet takie mode jak baghira 660 mają tylko jeden cyl. Wyjątek stanowi model mz 1000 który ma 2 cylindry ale to zupełnie inna bajka. P.S. Poczytał bym na twoim miejscu troche na necie, potem rzuciłbym taki post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZrider Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 Nigdy nie było? Nie jest to prawda. Nie były produkowane, to fakt, ale 2cylindrowa etka istnieje, o ile jeszcze żyje :lol: Jest to jednak własnoręczna przeróbka z jednocylindrówki.Na mojej stronie jest tego dowód:http://mz.rider.w.interia.pl/ciekawostki/c...ciekawostki.htmNie wiem jednak, czy jest na sprzedaż, właściciela też nie znam.Warto jednak poczytać o tej i o Rotaxie, skoro jesteś zainteresowany. Krótki opis i zdjęcia na:http://mz.rider.w.interia.pl/technic/technic.htmPo lewej w menu- opisy różnych modeli MZ Miłej lektury! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 dzięki ale szkoda że nie jeswt to po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 ja tak myslalem jakby silnik od jawy ts wpakowac do ramy od mz, mogla by byc fajna maszynka Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 W swojej historii firma MZ produkowała przez jakiś czas dwucylindrowe silniki o pojemności 350cc w modelu BK 350.Dla informacji Yago :można dużo tylko po co jeżeli uchwyty 250 nie wytrzymują to jak utrzymają 350..? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 poza tym YAGO chyba trzeba by bylo troche przerobic uchwyty bo watpie aby sie nadaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 trzebaby dospawać jakoś kołyske pod silnik, bo inaczej tego nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ BIELSKO Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 BK350 kultowy dwusuwowy bokserMZ1000s od 2004ri ciekawostka mz wypuscila 20 szt z silnikiem vankla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi