Niedzwiedz Opublikowano 23 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Pompka jak bedzie tylko sucho na drodze to sie wybiore do stoczku to sie spotkamy ;) Uwaga w sumie strona po szlifie widoczna jest na zdjeciu ;) sprzent pozatym igielka ma ksiazke serwisowa z kazdym przegladem do tego przebiegu ktory ma (10000km) opony takie jak fabryka zakladala z 1998 r i wygladaja na takie co to 10000 km przejechaly ;) naprawde ma kilka drobnych rysek ;) troche pracy , wymiana wszystkich plynow przy 12000 i bedzie cacy na caly sezon :D Cytuj FXST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 to ja również się przyłaczę do gratulacji...teraz zakasaj rękawy i pracuj nad kierownicą i błotnikiem....ale odkręcenie drugiego siedzenia to świństwo :mrgreen: toć na kanapie najlepiej we dwoje :mrgreen: Najlepszego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Ja również gratuluję! To jest sprzęt moich marzeń! ehh kiedy ja uzbieram na takie cacko?Tego nie wie nikt :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 Moje gratulacje, sprzęt piekny ale... no własnie, postąpiłeś wbrew teorii ewolucji. Wszak już dawno Darwin w swoim dziele opisał, że to z chopperów ludzie przesiadają sie na enduro i nakedy. A jego wiedza była poparta wieloletnimi badaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 24 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 Tobik - marzenia trzba przeistaczac w rzeczywistosc bo inaczej staja sie mrzonkami Michal - przeciez to naturalna ewolucja ;) skoncze na HD bo to nie motocykl to Harley ;) Cytuj FXST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 27 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 Gratulacje ... ale z XJR'y na Choppery 8O 8O to rzeczywiście wbrew prawom natury.Ja mam 52L ale chyba jeszcze jestem za młody na te kilmaty :mrgreen: :mrgreen: może za dziesięć, piętnaście latek ... ZbychoXJR1300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 27 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 hej hej ale czemu nie zrobiles zdjec od tej "lepszej strony" czyt. NIE WIDZE RURKI NA TYCH ZDJECIACH ! :buttrock: echh... a tak na powaznie to cos pieknego, kawal motocykla. jest cudowny, gratuluje! PozdrawiamMaciek 'vasiliy' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 Witam po długiej przerwie technicznej....ale do tematu...Niedźwiedź coś ty kupił?!?!...w życiu takiej tandety bym nie kupił...zawiodłem się na Tobie przyjacielu...zrywam znajomość jak mogłeś kupić takie badziewie he he...no i co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 15 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 nooo Fabiu to zupelna tandeta !!!! same atrapy cholera nooo ja za siodelko a tam katapulta ja gaz a on tam ma sprzeglo , gaz dodaje wciskajac dzwignie hamulca !!!! rany diabla niejaze tego pedzonego ryzem mysliwca.... no ale coz jestem inny ;) wlasnie przmalowalem go na rozowo i porysowalem areografem serduszka :D jest teraz taki bombelkowo,romantycznie bajkowy jak ja :P Cytuj FXST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Czolem! I ja rowniez gratuluje :D.Wypasiona maszyna :P.A silnik prawie jak w moim Polonezie 8O:lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finlandia Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Niedźwiedź, wrzuć gdzieś fotę swojego sprzęta w nowym malowaniu!To musi być czad - różowy Intruz w serduszka!!! 8O Pozdrawiam,Błażej"Finlandia" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cender Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Gratulacje takze z mojej strony - duze, masywne i piekne. A gdybys nie napisal ze po szlifie tobym nie zgadl. Jeszcze raz gratulski :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 nooo Fabiu to zupelna tandeta !!!! same atrapy cholera nooo ja za siodelko a tam katapulta ja gaz a on tam ma sprzeglo ' date=' gaz dodaje wciskajac dzwignie hamulca !!!! rany diabla niejaze tego pedzonego ryzem mysliwca.... no ale coz jestem inny ;) wlasnie przmalowalem go na rozowo i porysowalem areografem serduszka :D jest teraz taki bombelkowo,romantycznie bajkowy jak ja :P[/quote'] he he no tandeta na maxa...wlew oleju chamy mi pod deklem schowały he he nieźle jest...ja już "przerobiłem" okablowanie ładowania teraz tylko czekam na odbiór z aero i może przychodzić wiosna he he...niech żyją VL1500 uuuaaaa p.s.wczoraj odpaliłem dla testu...panie jak to gada he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finlandia Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Niedźwiedziu,Jeżeli w motocykl wkładasz tyle serca co w swoje zdjęcia - to naprawdę chciałbym tę maszynę zobaczyć jak wyjdzie spod Twojej ręki!!!Właśnie obejrzałem "Kolory jesieni" i "Zaduszki" - może się na tym nie znam (nie muszę), ale fotografie są "kosmiczne". Respect :D Pozdrawiam,Błażej"Finlandia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Wiesz co Fabio, po Tobie się tego nie spodziewałem. Zamiast choppera (najlepiej odemnie ;) ) kupiłeś takie niezgrabne krówsko :D . Niedźwiedź to było wiadomo ż ekupi coś masywnego, no ale Ty... :P Oby do wiosny trzeba się chyba gdzieś spotkać i opić nowe nabytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi