mati_ii Opublikowano wczoraj o 08:41 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:41 Cześć, problem mam taki że robię custom motocykla, i na razie nawet nie jest zdatny do jazdy, a zbliża mi się termin przeglądu motocykla - na necie już mi się poplątało bo tu inaczej, tam inaczej a doświadczenia w tym temacie nie mam, i chcę w prost zapytać czy jak nie jeżdżę a przegląd zrobię po terminie to coś się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano wczoraj o 09:20 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:20 36 minut temu, mati_ii napisał: przegląd zrobię po terminie to coś się dzieje? Nic się nie dzieje, któryś kretyn w rządzie miał niedawno taki pomysł żeby karać na SKP spóźnione przeglądy - ale nie przeszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano wczoraj o 10:43 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:43 na obecną chwilę nic się nie dzieje. poprzedni projekt padł z końcem poprzedniej kadencji sejmu - nie zdążyli. nieaktualny projekt przewidywał opłatę za spóźniony przegląd w podwójnej wysokości. ale temat wrócił na tapet i banda rudego mówi już o nawet czterokrotnej!!! wysokości opłaty za badanie techniczne jeżeli się spóźnimy. tutaj: https://www.sejm.gov.pl/Sejm10.nsf/transmisja.xsp?documentId=EA57C78262650815C1258C120052A70C&symbol=TRANSMISJA_ARCH&info=T&fbclid=IwY2xjawIxE5BleHRuA2FlbQIxMQABHQdzqDM8o6gm-r-BDS-ox6cIHGYUQoZ_COt2I_hG5QzfcQcbRvXCY9DT1A_aem_ez2qiykF_rVAN0bSdub9eg zapis z komisji infrastruktury z 22.01.2025 - polecam fragment od godziny14:12:17 😉 - wystarczy dwie minuty oglądania oglądania. Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi