przemek96 Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Już nikt nie ogląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Lutego Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Lutego A gdzie to mozna oglądać obecnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 23 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Ja oglądam na Eurosporcie. Bulega zgarnia wszystko 🙂 A Toprak po wyścigu mówi, że nie będzie chciał się ścigać w mistrzostwach Ducati... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Lutego Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Lutego To muszę kupić dostęp bo w mojej kablowce tego Eurosportu ni ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Oczywiście, że ogląda, tylko, że w Giżycku Foruma nie mam... Bulegass ostro wystrzelił, w kosmos...ale... zawsze znajdzie się jakieś ale... - czasy słabsze od zeszłorocznych - Toprak zdjęli z BMW e luksusowe części i ma jechać na zwykłym BMW a nie czymś co tylko udaje - może być przedwczesna radość jak obetną obroty Ducati o 1000, albo dołożą 100 kg domiaru masy... Ale wyścig ślicznie się oglądało, znów pierwsze 6 Ducatów hehehehehhehe Gorzej niestety w Supersportach, o ile treningi wyglądały nieźle, to w wyścigu pierwszym nie za bardzo, a drugi wyścig- katastrofa, pierwszy Masia przywalił Bebisowi w tylne koło, a potem Schrotter zeszrotował swojego ślicznego Ducatka h\ueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ( cry) Czekam z niecierpliwością na koleją rundę.. Ja mam wykupione u Dorny i oglądam w kompie... No i już zaczyna się straszenie, że Ducati jak będzie tak dobrze jechać, zmienia przepustowość gardzieli... ?????????? A niech idą w c...j...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi