przemek96 Opublikowano Niedziela o 09:36 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:36 Już nikt nie ogląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano Niedziela o 10:52 Administrator Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:52 A gdzie to mozna oglądać obecnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano Niedziela o 11:23 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 11:23 Ja oglądam na Eurosporcie. Bulega zgarnia wszystko 🙂 A Toprak po wyścigu mówi, że nie będzie chciał się ścigać w mistrzostwach Ducati... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano Niedziela o 14:39 Administrator Udostępnij Opublikowano Niedziela o 14:39 To muszę kupić dostęp bo w mojej kablowce tego Eurosportu ni ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano Niedziela o 16:53 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:53 Oczywiście, że ogląda, tylko, że w Giżycku Foruma nie mam... Bulegass ostro wystrzelił, w kosmos...ale... zawsze znajdzie się jakieś ale... - czasy słabsze od zeszłorocznych - Toprak zdjęli z BMW e luksusowe części i ma jechać na zwykłym BMW a nie czymś co tylko udaje - może być przedwczesna radość jak obetną obroty Ducati o 1000, albo dołożą 100 kg domiaru masy... Ale wyścig ślicznie się oglądało, znów pierwsze 6 Ducatów hehehehehhehe Gorzej niestety w Supersportach, o ile treningi wyglądały nieźle, to w wyścigu pierwszym nie za bardzo, a drugi wyścig- katastrofa, pierwszy Masia przywalił Bebisowi w tylne koło, a potem Schrotter zeszrotował swojego ślicznego Ducatka h\ueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ( cry) Czekam z niecierpliwością na koleją rundę.. Ja mam wykupione u Dorny i oglądam w kompie... No i już zaczyna się straszenie, że Ducati jak będzie tak dobrze jechać, zmienia przepustowość gardzieli... ?????????? A niech idą w c...j...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi