GUFI Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 Witam!Czy nie wiecie gdzie na internecie (ale mi sie rymło ;) ) znajde zdjęcie/tekst instrukcji które naklejane są na butle NOS do motocykli? Zabrałem sie za prace przy swojej maszynie. Mam już butle, teraz tylko musze ją "upodobnić" do orginału (robie imitację nito- bajer ale bedzie fajnie wyglądać)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 Szczerze mowiac, dla mnie to porazka, ale to Twoj motocykl i Tobie ma sie podobac :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 nie wiem czy cos przykukasz ale prosze co mam to dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUFI Opublikowano 20 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 O! Widziała pani...!Elegancko! Dzieki kaczes za te fotki! Już wzór etykiety jest. Teraz trzeba będzie wymyśleć co tam w środku może być napisane. Albo lekko przerobić to po swojemu;)Dzięki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 Mam już butle, teraz tylko musze ją "upodobnić" do orginału (robie imitację nito- bajer ale bedzie fajnie wyglądać) Cóż Gufi....... Pamiętam cie jeszcze z dawnych czasów gdy dopiero co dołączyłeś do forum i miałem cie wtedy za dość poważnego człowieka. Ale z wiekiem.......... :| Sorki, że się czepiam, ale niemiło mnie zaskoczyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 GUFI, a nie bedzie to trocha jak wiejski tuning? w sumie twoj sprzet ale ja bym na swoim tego nie powiesil a tez zaczalem przerabiac na SFightera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 alescie sie przyp.... i do czego ? a chromowanie to niby jest fajniejsze ? gufi jesli ci sie podoba to zrob to bo pomysl jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUFI Opublikowano 21 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 No chłopaki troszkę luzu... bo zrobi sie tu jak na pl.rec.Ja tylko zapytałem czy ktoś ma zdjęcie butli a zostałem zasypany negatywnymi opiniami co do mojego gustu czy kij wie jeszcze czego ;) Seba - może faktycznie się troszke zdresiłem od dawnych czasów ;) ale jakos nie przeszkadza mi to w funkcjonowaniu. A zbiorniczka nie będe spawał do ramy więc gdyby wyglądał naprawde wsiursko, zawsze można go zdjąć. Mimo wszystko mnie sie wydaje, że nie będzie tragedii.W każdym razie dzięki za opinie ;) Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi