Hil Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Widzę, że w 2006 nie udało się zorganizować spotkania pod hasłem: Posiadacze Kawsaki VN łączcie się. Mam propozycje. W lipcu tego roku zrobiłem samotnie trasę wielkopolska – Czechy – Słowacja wschodnia – wielkopolska, głównie zwiedzanie i przyjemne widokowe jeżdżenie po górskich asfaltach itp. Kto z VN –owców jest chętny na przyszły rok w lipcu na trasę: wielkopolska – Litwa – Łotwa – Estonia – wielkopolska ? Możemy trasę skrócić, lub jeśli ktoś chce może przecież pokonać tylko jej część, wszystko do ustalenia. Oczywiście nadal pozostaje otwarty temat spotkania. Np. wiosną jakiś weekend, może przy okazji jakiś pierwszych zlotów motocyklowych? Pozdrawiam Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 witaj Hilpropozycja fajnaale ja mykam na wycieczkę wlkp-bieszczady-wlkp. szafir - na tylnej zębatce powinien być luz - nie rozbierałem tego ale w moim vn 800 był luz 0,5 cm - dociskając zębatkę. luzów takich kręcoących nie miałem.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Mogą być też Bieszczady, albo przed albo po Estonii. Pozdrawiam Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek4 Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Nie powiem Ci jak jest w VN800 ale w Zephyrku np taki luz jest na przedniej zebatce. Z tego co mi mowil znajomy ma to ponoc na celu zredukowanie efektu szarpniec lancucha. Moze i w VN tez taki patent jest. PozdrawiamWitaj EdgeCruser wVN 750 nie ma takiego patentu w VN jest walMogą być też Bieszczady, albo przed albo po Estonii. PozdrawiamHilFajnie by bylo zaliczyc Piknik Country Mragowo w drodze na Litwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Z tym Mrągowem to dobry pomysł. Jestem za tym by łaczyć ciekawe miejsca lub takie imprezy. Przecież punktem startu może być spotkanie przy okazji jakiegoś zlotu w pn Polsce. Pozdrawiam Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Mam nadzieję, że w sezonie 2007 uda Nam się zorganizować spotkanie miłośników choperków Kawasaki VN...dla mnie osobiście był to pierwszy sezon z tym modelem i muszę przyznać, że 5 tys. km, które nawinąłem w sezonie 2006 nie były obarczone żadna usterką, wbrew ogólnie panującym opiniom na temat awaryjności VN 750, myślę więc, że po drobnych pracach eksploatacyjnych w okresie zimowym, w sezonie 2007 będę częściej wypuszczał się w dalsze trasy, więc do wiosny :notworthy: pozdrawiam bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Czytam o milosnikach chopperow zpod znaku VN i mysle ze pozwolicie wiekszemu baratu dojechac na Wasze spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Czytam o milosnikach chopperow zpod znaku VN i mysle ze pozwolicie wiekszemu baratu dojechac na Wasze spotkanieBez wątpienia, im Nas będzie więcej tym lepiej :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryanek Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Mam nadzieję, że w sezonie 2007 uda Nam się zorganizować spotkanie miłośników choperków Kawasaki VN...dla mnie osobiście był to pierwszy sezon z tym modelem i muszę przyznać, że 5 tys. km, które nawinąłem w sezonie 2006 nie były obarczone żadna usterką, wbrew ogólnie panującym opiniom na temat awaryjności VN 750, myślę więc, że po drobnych pracach eksploatacyjnych w okresie zimowym, w sezonie 2007 będę częściej wypuszczał się w dalsze trasy, więc do wiosny :D pozdrawiam bwoj Nie wiem, dlaczego panuje taka opinia. Mam go już trzy sezony i jakoś nic! (odpukać). Wydaje mi się, że zła opinia może się ciągnąć za 750 -tką z uwagi na pewne komplikacje związane z rozrządem (jego wymiana). Ale poza tym jest to bezawaryjna maszyna, mająca "niezłego ducha". Ja więc nie narzekam. Pozdrawiam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Nie wiem, dlaczego panuje taka opinia. Mam go już trzy sezony i jakoś nic! (odpukać). Wydaje mi się, że zła opinia może się ciągnąć za 750 -tką z uwagi na pewne komplikacje związane z rozrządem (jego wymiana). Ale poza tym jest to bezawaryjna maszyna, mająca "niezłego ducha". Ja więc nie narzekam. Pozdrawiam :buttrock:Zgadzam się w 100%, zanim go kupiłem znałem już krążące opinie o rzekomych wadach tego modelu, ale jego wygląd, to jak się prowadzi i co potrafi na drodze sprawiły, że kiedy podjąłem decyzję, że będę jeździł choperem zakup innego modelu nie wchodził w grę. Jak narazie, choć mam za sobą dopiero jeden sezon na tym sprzęcie spisuje się rewelacyjnie ;) . Oby tak dalej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Witaj EdgeCruser wVN 750 nie ma takiego patentu w VN jest wal No ale z kolega rozmawialismy przeciez o VN800 i o taki model on pytal...to oczywiste ze w VN750 nie ma zebatek do przniesienia napedu :biggrin: Czytaj uwazniej! Pozdrawiam! Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek4 Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 No ale z kolega rozmawialismy przeciez o VN800 i o taki model on pytal...to oczywiste ze w VN750 nie ma zebatek do przniesienia napedu :( Czytaj uwazniej! Pozdrawiam!Sorry nie przeczytalem wczesniejszego posta :bigrazz: I wybacz ze Ci przekrecilem nicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Widzę, że w 2006 nie udało się zorganizować spotkania pod hasłem: Posiadacze Kawsaki VN łączcie się. Mam propozycje. W lipcu tego roku zrobiłem samotnie trasę wielkopolska – Czechy – Słowacja wschodnia – wielkopolska, głównie zwiedzanie i przyjemne widokowe jeżdżenie po górskich asfaltach itp. Kto z VN –owców jest chętny na przyszły rok w lipcu na trasę: wielkopolska – Litwa – Łotwa – Estonia – wielkopolska ? Możemy trasę skrócić, lub jeśli ktoś chce może przecież pokonać tylko jej część, wszystko do ustalenia. Oczywiście nadal pozostaje otwarty temat spotkania. Np. wiosną jakiś weekend, może przy okazji jakiś pierwszych zlotów motocyklowych? Pozdrawiam HilWitam.Jestem za za i jeszcze raz za.Trzeba by podyskutować gdzie to ma być i w jakiej formie/zlot,spotkanie czy jeszcze co innego/.Myśle iż aż tak trudne by to nie było.Myśl taka przyszła iż praktycznie w każdym większym misteczku mieście odbywają się na początku lata" dni "tych Miast.Można by przy okazji robić takie małe zlociki przy okazji paradka a i tłumj byłby zadowolony a i organizatorzy chyba też .Pozdro dla wszytkich VN-owców? :cool: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 WITAM WSZYSKICH.Jestem tu nowy i odrazu się ciesze że istnieje takie forum miłośników VNnów.Miło będzie wkońcu porozmawiać z innymi Rajderami tego motorku.Mój sprzęcik to vn-15 se typ B. POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 http://allegro.pl/item140222150_kawasaki_v...00_drifter.html ale posiadacz tego motora nie moze sie laczyc :buttrock:jak mozna bylo tak spierniczyc driftera... ja wiem ze mial dzwona na 100 % i wszystko bylo polamane ale juz mozna bylo inaczej to rozwiazac a nie tak...i ten filtr powietrza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi