Kamiloski Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 No to i ja się ujawnię. Od poniedziałku jestem posiadaczem Vulcana VN750. Super fajny sprzęt. Zfjęcie w avarcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 No to i ja się ujawnię. Od poniedziałku jestem posiadaczem Vulcana VN750. Super fajny sprzęt. Zfjęcie w avarcie!!!Witam, gratuluję zakupu :P mam taki motocykl od 4 miesięcy i jestem bardzo zadowolony.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRON Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 IRON grasz na bebnach :DNa bębnach nie gram choć kiedyś chciałem, ale muzyki metalowej słucham chyba od urdzenia! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocz Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 I ja się zapisuję do was :) chociaż widzę tu dyskryminację VN-ów 1500,1600,2000 .Piszecie tylko 750,750,750 a reszta :) ,VN to wielka rodzina !!Pozdro All Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 I ja się zapisuję do was :) chociaż widzę tu dyskryminację VN-ów 1500,1600,2000 .Piszecie tylko 750,750,750 a reszta :) ,VN to wielka rodzina !!Pozdro All Hejnie ma mowy o żadnej dyskryminacji, poczatkowo temat dotyczył tylko VN 750, tak jak w temaciepozdro bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 dokladnie tylko VNpojemnosc nie gra roli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Cześć!!! Witam wszystkich VNowców :icon_twisted: :buttrock: :buttrock: Moim Grzmotem jeżdżę od sierpnia tego roku i mam nadzieję,że na tej stronie forum dowiem się wielu ciekawych rzeczy na jego temat i nie tylko. :buttrock: Ja też chętnie Wam pomogę w miarę swoich możliwości. :buttrock: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocz Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Napiszcie na jakich oponach jeździcie bo przymierzam się do zakupu ,a winkle lubię i pasowały by opony co by się nie ślizgały .Mam EXedrę Bridgestone.Czytałem ,że twarde jak kloce .Ja nic takiego nie zauważyłem.Napiszcie coś o oponach. ;) Zobaczcie tutaj tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 osobiście polecam Bridgestone Exedra - jak dla mnie super - nigdy się opona nie uśliznęła, lub Dunlop D404 - też niczego sobie - ale jak coś jest dobre to po co zmieniać...następny komplet u mnie to Exedry. Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ja jezdze na MetzelerachME880. Jestem z nich bardzo zadowolny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocz Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Jeszcze jedna sprawa ,polecam tym którzy chcą aby ich motocykle warczały jak zarżnięte bydle polecam tłumik w dość przystępnej cenie (jak musiałem wymienić bo ślizg zaliczyłem ) TŁUMIK CHROM 7/461 165,00 zł za komplet !!!!!!! Są to dość popularne tłumiki ale cena jest zajebista i ładnie pasują do motocykla tu macie linkaSklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Na bębnach nie gram choć kiedyś chciałem, ale muzyki metalowej słucham chyba od urdzenia! :buttrock:twoj avatar mnie zmylil :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Jeszcze jedna sprawa ,polecam tym którzy chcą aby ich motocykle warczały jak zarżnięte bydle polecam tłumik w dość przystępnej cenie (jak musiałem wymienić bo ślizg zaliczyłem ) TŁUMIK CHROM 7/461 165,00 zł za komplet !!!!!!! Są to dość popularne tłumiki ale cena jest zajebista i ładnie pasują do motocykla tu macie linkaSklep wszystkie VN-y nie patrz na temat :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Napiszcie na jakich oponach jeździcie bo przymierzam się do zakupu ,a winkle lubię i pasowały by opony co by się nie ślizgały .Mam EXedrę Bridgestone.Czytałem ,że twarde jak kloce .Ja nic takiego nie zauważyłem.Napiszcie coś o oponach. :icon_mrgreen: Zobaczcie tutaj tu: Jeżdżę na Bridgestone Exedra,tył z 2004r,a przód z 1998r tak jak motocykl.Nie wiem czy jest to pierwsza opona,bo przebieg wynosi +43000km,ale jest już prawie łysa i będę ją wymieniał. Nowa będzie prawdopodobnie znowu Exedra. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 tez mialem Bridgestone przod tylale w tym sezonie z przodu zmienilemkupilem metzelerke przez wzglad na talaryi powiem ze jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiloski Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Ja mam Exedry ale tył zajechany. Raz tyłek próbował mi uciec. Następną pewnie kupię taką samą. Fakt że lekko się uślizgnęła przy ostrym chamowaniu. Tak to jest jak się po Warszawie jeżdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi