Vlaad Opublikowano 13 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 Kupiłem dzisiaj coś, co się nazywa ZIELINSKY Universal-Stein. Skąd moja desperacja? Przebarwiony tłumik Jaśka ;) . No właśnie, dotychczasowe próby nie dawały żadnych efektów..... aż do dzisiaj. Po użyciu tego "cud - szuwaksu" przebarwienia zniknęły ;) . Doskonały patent dla użytkowników "armatur". Poleruje na wysoki połysk każdą powierznię. Jest na prawdę dobry. Wiem co mówię, bo używałem wielu różnych środków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 13 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 Witam.W jakiej to jest formie :?: pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 14 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 W formie pasty, a w zasadzie to zaschniętej na kamień pasty. Sprzedaje to koleś w pasażu TESCO przy Górczewskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 Ja szukam czegoś co mi pomoże usunąć przypaloną folię malarską z kolanek wydechu - próbowałem do tej pory różnymi płynami do mycia, itp. i efekt zerowy... Vlaad, myślisz, że ten cudowny środek by coś zdziałał? :mrgreen: Bo jeśli tak, to zabieram się za poszukiwania w 3mieście :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 14 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 Ja szukam czegoś co mi pomoże usunąć przypaloną folię malarską z kolanek wydechu - Vlaad' date=' myślisz, że ten cudowny środek by coś zdziałał?[/quote']Myślę, że tak. Co prawda trzeba włożyć trochę ciężkiej pracy, ale powinien pomóc. Dlaczego tak myślę? Bo usunięcie przebarwień z powierzni chromowanej lub z "nierdzewki" to trudne wyzwanie dla specyfiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 Wiem,że to głupio zabrzmi,ale w swoim Jaśku fioletowe przebarwienia na kolanku usuwałem...pastą do zębów.Efekt jak po użyciu najlepszej pasty polerskiej 8) I do ukaszowego postu-czym wyczyścić z kolanek kawałki przypalonego louisowskiego pokrowca,tropiku od namiotu i plandeki brezentowej;-).Wszystko to utworzyło na kolektorach skorupę,której za chiny nie moge sie pozbyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi