hołi07 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 poszukuje serwisuwki do dt 80 PO POLSKU LUB PO MANGIELSKUe-mail [email protected]ODP. MI A BÓG W DZIECIACH CI TOWYNAGRODZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Poszukaj sobie w tym dziale, a Bóg ci to w manualu wynagrodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szufla Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Mam kilka manuali doXVZ1300,YZF6, XVS1100L i LC,YZ426 i inne oraz prawie do wszystkich modeli katalogi części drukowane. Jeżeli ktoś jest zainteresowany ? witam. poszukuję serwisowki do virago 535xv. znajdzie sie cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 witam. poszukuję serwisowki do virago 535xv. znajdzie sie cos? A koleżanka potrafi czytać?? Tylko na tej stronie owners do virago jest 2 razy. Jest też oddzielny temat gdzie wrzucilem też manuala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Hmm..a masz moze katalog czesci do VMX 1200 V-Max? Rocznik 88 ale z kazdego bede uradowany jak niemowle w pelnym pampersiku! :wink: [email protected] Z gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Zobacz który to bo sie nie znam... http://www.blackbears.ru/manual/files/Yama...ners_Manual.zip http://www.blackbears.ru/manual/files/Yama...vice_Manual.zip Edytowane 13 Czerwca 2006 przez ojro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Niestety nie ma tam katalogu czesci (numer katalogowy czesci i jej nazwa/miejsce). Ale dzieki za checi! Pozdrawiam! Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Nie wiedziałem co to jest wiec wysłałem :] Myslalem, ze ktores to parts list :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morrison Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Mam kilka manuali doXVZ1300,YZF6, XVS1100L i LC,YZ426 i inne oraz prawie do wszystkich modeli katalogi części drukowane. Jeżeli ktoś jest zainteresowany ?witamjestem od niedawna posiadaczem yamahy xj 700s maxim z roku '85, potrzebuje niemalze wszystkiego na temat tego motocykla.... prosze o pomoc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdal Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 ;) Witam Piotra Poproszę o serisówkę do Drag Stara 1100A clasic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietroracer Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Czesc Piotrek Prosiłbym jesli masz serwisówke do yamahy XV 535 Virago w wersji polskiej Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 WitamA może masz coś do Yamahy Virago 1100 92r? PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti33 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 To ja się podepnę z prośbą o serwisówkę do FJ 1200 z '91pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie23 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam,WIdze że pomagasz może i mi tez. Szukam wszystkiego o Yamaha dt 125 rok 2003. E-mail: [email protected] Z góry dzięki Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez wookie23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morrison Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Cześć,A może masz coś do xvs 650 z 1997 r. Serdeczne dzięki z góry.[email protected]witam, potrzebuje wszystko na temat xj 700 maxim :) , wszystko przeszukałem nigdzie nie ma.....pozdro ([email protected]) witam,jestem zainteresowany, poszukuje wszystko o xj700 maxim, szukałem wszędzie i nic, pozdrawiam ([email protected]) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi