Skocz do zawartości

OGNIE Z RURY - GRUBY TEMAT !!!

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM  ;)  

no mi się podnioslo cisnienie jak widze takie texty jak sie  komuś nie podoba ogień to se go nie montuje (proste)

a ktoś tam pisał że coś tam nie wytrzyma jak będziesz kolego robil z tlumika palnik (non stop) to coś się może przysmaży a przy stosowaniu z "glową" nie ma opcji żeby się coś stalo (zlego)  :twisted:  

ja już mam w W XJ 600 S I JESTEM ZADOWOLONY na wiosne jeszcze 3 kolesi zaklada ale będziemy walić ogniem :twisted:  ;)  hehehe  

mój motorek nie jest w ogóle dresiarski i się za takiego nie uważam używając FIREPOWER lubie jak mnie slychać i widać na mieście  ;)  ;)  

pozdrawiam wszystkich ponad "podzialami" NIE ZNAM GORSZSZYCH MOTOCYKLISTÓW SĄ TYLKO MOTOCYKLIŚCI ;)  

;)  ;) OLLOX :)  :D  

www.firepower.pl  

NAPRAWDE GRUBY TEMAT !!!!!!!!!!  

JAK KOMUŚ SZKODA KASY TO NIE PATRZY I SIĘ NIE PODNIECA A MY SIĘ BAWIMY  :smile2:  :smile2:  

I LUBIMY "POPIERDULKI" :(

Nabijasz sobie posty czy jak :?:

Od tego jest forum, żeby się opiniami wymieniać. O gustach się nie dyskutuje, bo trudno żeby wszyscy użytkownicy mieli takie same i zgadzali się co do wszystkiego.

Pozdrawiam ;)

Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają...

Witajcie,

Po pierwsze opanujmy sie! To nie temat o lepszych, czy gorszych - bo takich motocyklistow nie ma!! Mozna powiedziec tez, ze sa motocyklisci i dresiarze (wcale nie chodzi o stroj ale o mentalnosc).

Po drugie zawsze byli, teraz sa i nadal beda, zwolennicy i przeciwnicy tuningu i mysle ze porozumienia w tej sprawie nigdy nie bedzie!

Ja wyrazilem swoje zdanie, mnie zabieg majacy na celu zwiekszenie "bajeranckosci" motocykla kojarzy sie ze szpanowaniem. Ale to jest moje zdanie. Nikogo z was nie nazwalem dresiarzem!

Jesli zas chodzi o sprawe posiadanego sprzetu, to ja sie ciesze ze chociaz taki mam!

Nie rozumien ludzi ktorzy motocyklistow dziela na lepszych (drozsze moto) i na gorszych (np. motorowery). Wedlug takiego rozumowania, to gdybym wygral w totka i kupil sobie super mototcykl, to mam odwrocic sie od kumpli, bo oni przeciez maja grechoty - simsony, skutery i inne, a ja wielki Pan Mototcyklista mam nowke sztuke z salonu.... ;) Albo ja majac simsona powinienem patrzecz z pogarda na tych co jezdza motorynkami i komarkami ;)

Tak byc nie powinno, ale niestety jest... ;)

Jedyny usprawiedliwiony podzial posiadaczy mototcykli to motocyklisci - dresy... Inny mi do glowy nie przychodzi.

Natomiast co do tego ze najechalem na producentow.....to ja poprostu nie lubie Hameryki - mam prawo.

Pozdrawiam wszystkich MOTOCYKLISTOW!!!

Szanowni Koledzy Motorzyści.

Czytam ten temat i nie moge się oprzeć natrętnej mysli żę chyba pomalutku się zatracamy. czy naprawdę taki temat jak ognie musi budzić aż tak wielkie negatywne emocje? Słuchajcie ja mam w swoim moto nie pamietam dokładnie ale chyba z 40 punktów swietlnych. I teraz pytanie: jestem szpanerem, dresiarzem, dupkiem, idiotą? Wegdług mnie nie koniecznie. Zaistalowanie tylu swiatel w MZecie przecinkau czy czoperze pewnie byłoby szczytem bezguścia podobnie pewnie jak jazda na customowym chopperze w zielonym i obcisłym kombnezonie z Ninji. To kwestia pewnych jak sądze konwenansów. Inny strój przystoi albo moze lepiej to nazwać pasuje do czopa a inny do turystyka czy przecinaka. Tak samo jest z wszelakimi dodatkami. Jedne pasują do danego moto a inne nie. jezeli ktoś montuje ognie to wcale nie znaczy ze bedzie podjeżdzal pod wiejską dyskoteke i wprowadzał tamtejsze łatwe laski w stan bliski orgazmowi. Panowie nie każdy kto montuje udziwnienia jest chory. Przecież bez jakichkowiek dodatków można być wiekszym burakiem niz z nimi. Stopień zburaczenia wydaje mi się że zalezy od konstrukcji psychicznej motocykisty a nie od konstrukcji motocykla.

Spokojnie - wszak wszyscy jesteśmy motocykilistami i nie powinniśmy siebie dzielić. I tak cześc społeczeństwa postrzega nas jako nienormalnych - nie dajmy im satysfakcji i nie pomagajmy.

Pozdrowienia dla wszystkich - bez względu na to czym jeżdzą.

Krzysztof

Spokojnie  - wszak wszyscy jesteśmy motocykilistami  i nie  powinniśmy siebie  dzielić.  I tak  cześc społeczeństwa postrzega nas jako   nienormalnych -  nie  dajmy im satysfakcji   i   nie pomagajmy.

Krzysztof

dokladnie RE5PECTA

o kurde   zamierzasz  założyć  tyle samo?  no no............

8O

No moze nie tyle samo ale sporo ;-)

Do tego troche gratow od GLa 1200 i jakos to bedzie :-)

Po ew. foto jak to wyglada teraz (ok 150 Ledow) zapraszam na priva :mrgreen:

• 2 tygodnie później...