Wicher Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 WITAM ;) no mi się podnioslo cisnienie jak widze takie texty jak sie komuś nie podoba ogień to se go nie montuje (proste)a ktoś tam pisał że coś tam nie wytrzyma jak będziesz kolego robil z tlumika palnik (non stop) to coś się może przysmaży a przy stosowaniu z "glową" nie ma opcji żeby się coś stalo (zlego) :twisted: ja już mam w W XJ 600 S I JESTEM ZADOWOLONY na wiosne jeszcze 3 kolesi zaklada ale będziemy walić ogniem :twisted: ;) hehehe mój motorek nie jest w ogóle dresiarski i się za takiego nie uważam używając FIREPOWER lubie jak mnie slychać i widać na mieście ;) ;) pozdrawiam wszystkich ponad "podzialami" NIE ZNAM GORSZSZYCH MOTOCYKLISTÓW SĄ TYLKO MOTOCYKLIŚCI ;) ;) ;) OLLOX :) :D www.firepower.pl NAPRAWDE GRUBY TEMAT !!!!!!!!!! JAK KOMUŚ SZKODA KASY TO NIE PATRZY I SIĘ NIE PODNIECA A MY SIĘ BAWIMY :smile2: :smile2: I LUBIMY "POPIERDULKI" :( Nabijasz sobie posty czy jak :?: Od tego jest forum, żeby się opiniami wymieniać. O gustach się nie dyskutuje, bo trudno żeby wszyscy użytkownicy mieli takie same i zgadzali się co do wszystkiego. Pozdrawiam ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Buhne Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 Witajcie,Po pierwsze opanujmy sie! To nie temat o lepszych, czy gorszych - bo takich motocyklistow nie ma!! Mozna powiedziec tez, ze sa motocyklisci i dresiarze (wcale nie chodzi o stroj ale o mentalnosc).Po drugie zawsze byli, teraz sa i nadal beda, zwolennicy i przeciwnicy tuningu i mysle ze porozumienia w tej sprawie nigdy nie bedzie! Ja wyrazilem swoje zdanie, mnie zabieg majacy na celu zwiekszenie "bajeranckosci" motocykla kojarzy sie ze szpanowaniem. Ale to jest moje zdanie. Nikogo z was nie nazwalem dresiarzem! Jesli zas chodzi o sprawe posiadanego sprzetu, to ja sie ciesze ze chociaz taki mam! Nie rozumien ludzi ktorzy motocyklistow dziela na lepszych (drozsze moto) i na gorszych (np. motorowery). Wedlug takiego rozumowania, to gdybym wygral w totka i kupil sobie super mototcykl, to mam odwrocic sie od kumpli, bo oni przeciez maja grechoty - simsony, skutery i inne, a ja wielki Pan Mototcyklista mam nowke sztuke z salonu.... ;) Albo ja majac simsona powinienem patrzecz z pogarda na tych co jezdza motorynkami i komarkami ;) Tak byc nie powinno, ale niestety jest... ;) Jedyny usprawiedliwiony podzial posiadaczy mototcykli to motocyklisci - dresy... Inny mi do glowy nie przychodzi. Natomiast co do tego ze najechalem na producentow.....to ja poprostu nie lubie Hameryki - mam prawo. Pozdrawiam wszystkich MOTOCYKLISTOW!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 Peace 8) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dezerter72 Opublikowano 20 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 peace ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 Szanowni Koledzy Motorzyści.Czytam ten temat i nie moge się oprzeć natrętnej mysli żę chyba pomalutku się zatracamy. czy naprawdę taki temat jak ognie musi budzić aż tak wielkie negatywne emocje? Słuchajcie ja mam w swoim moto nie pamietam dokładnie ale chyba z 40 punktów swietlnych. I teraz pytanie: jestem szpanerem, dresiarzem, dupkiem, idiotą? Wegdług mnie nie koniecznie. Zaistalowanie tylu swiatel w MZecie przecinkau czy czoperze pewnie byłoby szczytem bezguścia podobnie pewnie jak jazda na customowym chopperze w zielonym i obcisłym kombnezonie z Ninji. To kwestia pewnych jak sądze konwenansów. Inny strój przystoi albo moze lepiej to nazwać pasuje do czopa a inny do turystyka czy przecinaka. Tak samo jest z wszelakimi dodatkami. Jedne pasują do danego moto a inne nie. jezeli ktoś montuje ognie to wcale nie znaczy ze bedzie podjeżdzal pod wiejską dyskoteke i wprowadzał tamtejsze łatwe laski w stan bliski orgazmowi. Panowie nie każdy kto montuje udziwnienia jest chory. Przecież bez jakichkowiek dodatków można być wiekszym burakiem niz z nimi. Stopień zburaczenia wydaje mi się że zalezy od konstrukcji psychicznej motocykisty a nie od konstrukcji motocykla. Spokojnie - wszak wszyscy jesteśmy motocykilistami i nie powinniśmy siebie dzielić. I tak cześc społeczeństwa postrzega nas jako nienormalnych - nie dajmy im satysfakcji i nie pomagajmy.Pozdrowienia dla wszystkich - bez względu na to czym jeżdzą.Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OLLOX Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 ;) PEACE!!!!!! ;) POZDRAWIAM OLLOX ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 Spokojnie - wszak wszyscy jesteśmy motocykilistami i nie powinniśmy siebie dzielić. I tak cześc społeczeństwa postrzega nas jako nienormalnych - nie dajmy im satysfakcji i nie pomagajmy.Krzysztof dokladnie RE5PECTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 Zaistalowanie tylu swiatel w MZecie przecinkau czy czoperze pewnie byłoby szczytem bezguścia Ja cos takiego do CZ zakladam - no cuz - chyba nie mam gustu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 o kurde zamierzasz założyć tyle samo? no no............ 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dezerter72 Opublikowano 21 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 FIRE POWER - real foto http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=35606696 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 o kurde zamierzasz założyć tyle samo? no no............ 8ONo moze nie tyle samo ale sporo ;-)Do tego troche gratow od GLa 1200 i jakos to bedzie :-)Po ew. foto jak to wyglada teraz (ok 150 Ledow) zapraszam na priva :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OLLOX Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 CZESC WSZYSTKIM :D ZNALAZLEM TAKIE OGNIE W NECIE :D http://www.vicaso.com/cgibin/shop?show=fir...me&sid=140cf163 POZDRAWIEM WSZYSTKICH :!: :) :D BYLE DO WIOSNY :D :D :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 powiedzcie mi czy jest mżliwośc instaaji tego w dwusówie i jak to ogólnie działa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi