Plocho Opublikowano 11 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 SiemaMam pytanie zwiazane z Yamaha MAXSTER 125(skuter) ;) . Co mozna zorbic zeby skuterek lecial szybciej???????????? Pozdrawiam!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinecha Opublikowano 13 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 Trzeba by ją odbokować(chyba że już to zrobiłeś) lub zamątować większe zębatki i to chyba wszystko chyba że myślisz o jakimś wzmocnieniu silnika.Napisz o co dokładniej ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 13 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 Napisz o co dokładniej ci chodzi. ... Plocho, sformuluj dokladniej pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 14 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 Trzeba by ją odbokować(chyba że już to zrobiłeś) lub zamątować większe zębatki i to chyba wszystko chyba że myślisz o jakimś wzmocnieniu silnika. Napisz o co dokładniej ci chodzi. Wiec : PINECHA1.Podobno Yamaha MAxster 125 ;) (SKUTER 4T czyli C-z-t-e-r-o-s-u-w ;) ) nie jest blokowana2.a chodzi mi o to ,co mozna bylo by zrobic w silniku ;) zeby szybciej skuterek lecial badz przyspieszal?? :twisted: 3. o co Ci chodzi z tymi zebatkami??? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 Napisz maila skontaktuj sie z jakimis firmami zwiazanymi z tuningiem typu poloni malossi itp nie znam sie na tuningu skuterów ale na pewno jest jakis kit tuningujacy do twojego skuterka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinecha Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 1.Podobno Yamaha MAxster 125 (SKUTER 4T czyli C-z-t-e-r-o-s-o-w ) nie jest blokowana 2.a chodzi mi o to ,co mozna bylo by zrobic w silniku zeby szybciej skuterek lecial badz przyspieszal?? 3. o co Ci chodzi z tymi zebatkami??? 1.Jeśli chodzi o silnik to nic ci nie pomoge bo sie na tuningu silnika nieznam(a szczegulnie skuterów)2.Chodzi mi o zębatki z tyłu koła i przy silniku w zależniśni jakich jest rozmiarów motor szybciej przyspiesza i wolniej jedzie lub wolniej przyspiesza ale za to szybciej jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 1.Podobno Yamaha MAxster 125 ;) (SKUTER 4T czyli C-z-t-e-r-o-s-o-w ;) ) nie jest blokowanaToś sie stary popisał ;) c-z-t-e-r-o-s-U-w :lol: :twisted: .Do 4 suwa to zębatki inne, 4 suwy są do długiej, bezawaryjnej i spokojnej jazdy (mniejsze pojemnosci :roll: ) do osiągów to tylko 2 suwiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 A ile Ci teraz wyciąga?? Może niema co rozblokowywać bo chodzi już na 100% możliwości :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 Ja proponuje zagladnac na 4um:www.skutery.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 zamątować większe zębatki o co Ci chodzi z tymi zebatkami??? Chodzi mi o zębatki z tyłu koła i przy silniku w zależniśni Niektórzy powinni milczeć......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinecha Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 O!ja sory Plocho za te zembatki strasznie się wygłupiłem ale zapomniałem że tu chodzi o skuter ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 14 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 A ile Ci teraz wyciąga?? Może niema co rozblokowywać bo chodzi już na 100% możliwości Teraz leci mi ok 96km/h ;) ale na ebay.de widzialem ze MAxster lecial 120km/h ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 15 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 W tuningu jest bardzo duze pole do popisu. Zaczynajac od wydechu sportowego, wiekszego gaznika, wymiene wariatora i spzregla az po zmiane pojemnosci.zapraszam na www.skutery-tuning.pl lub na www.skutery.net Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 15 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 O!ja sory Plocho za te zembatki strasznie się wygłupiłem ale zapomniałem że tu chodzi o skuter ;) . 8O :oops: ehehehe ja podobnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi