zbyhu Opublikowano 8 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Czolem! Dzieki serdeczne :evil:.A motorek stal sobie na allegro... Wtedy jeszcze z cena 6500zl :buttrock:. No, ale czy cena taka rewelacyjna, to sie dopiero okaze. Tzn. czy nie wyleza jakies cuda, bo juz widze, ze plastiki od zegarow sa cale popekane i pozgrzewane... Wiazki kabli tez poklejone czarna tasma izolacyjna.Moto ma przeszlosc i jak kupowalem zdawalem sobie z tego sprawe, ale kto wie, czy ta przeszlosc nie okaze sie jeszcze gorsza. Ale poki co jestem dobrej mysli. Motorek odpala w takiej pogodzie (temperaturze) na dotyk bez slowa sprzeciwu, no i jak mowilem jest prosty. Elektryka jest jaka jest, ale wszystko sprawne - swiatla, kierunki, klakson itd. Wiec co tam, ze owiniete tasma :P. Mam nadzieje, ze moto bedzie sie spisywalo tak dobrze lub lepiej od nieodzalowanej Eci :P. Jeszcze raz dzieki za mile slowa :P. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lady Shadow Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Mmmmmmm....., ale sliczna Suzi! Az mi sie zrobilo cieplutko na serduszku na jej widok! Koniecznie poglaszcz ja ode mnie po baczku! Mmmmmm.... piekniutka Suzinka! Wasza Lady Shadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 gratulacje mi też się bardzo podoba GSikmoże kiedyś :mrgreen: ps. czas zmienić coś na stronie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Gratulacje :lol: naprawde fajny motoA jesli chodzi o tasme to moze tylko taki tjuning :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iza_belka Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 I ja dołączam się do gratulacji.Śliczny potworek.Oby Wam się dobrze jeździło. Oby przeszłość nie była taka zła, he he. Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 GRATULUJE, piękna maszyna!!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Gratulacje - mam nadzieje że nie zapeszę. Niom po moto trochę widać że miał przeszłość. Mam nadzieje że nie była ona bardzo zła :P Poprzedni właścicie chyba lubił czarny kolor :buttrock: bo widać rozpędził się z lakierowaniem. GS powinien wiernie ci służyć a wrazie jakichś komplikacji zapraszam na stronkę :PPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anushka Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Gratulacje ! :]Niezmiernie sie ciesze, ze plan jednak wypalił i wszystko sie udalo. W sumie nie było innego wyjścia. No to kiedy wpadniesz sie pochwalić ? :buttrock: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Sprzecik full wypas cena też nie patrz na zimno nie patrz na śnieg rejestrój i wiooo :!: :buttrock: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 A mnie zauroczyla szyba. Swietnie wyglada z nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 8 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Czolem! Mnie tez sie szyba strasznie podoba :P.Moze wlasnie przez nia kupilem ten motorek :buttrock:. Chwalic sie bede komu moge, jak tylko zarejestruje i bedzie w miare pogoda. A z tym moze byc najgorzej :roll:. W kazdym razie - kto wie, ile kosztuje OC w PZU na GSa? Bo to chyba od pojemnosci zalezy, wiec skoro za ete dalem 110zl, to tu bedzie wiecej... Tylko nie wiem ile wiecej :P.Nie wiem po prostu, czy to co mi sie ostalo starczy na wszystkie formalnosci :P. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 PZU ma stawke jedna na motocykl o ile sie nie myle i jest to suma chyba 120 zl - nawet nie wiem bo mam pelne znizki plus za oplaty jednorazowe itp i wychodza w sumie grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Gratulacje. GS 500 stał się kultowym motocyklem, jest niemal wpisany w motocyklowe ABC. Jest chyba drugim najpopularniejszym w polsce motocyklem po MZ. Bardzo mi się podoba ten egzemplarz (szczególnie jego kolo :mrgreen: ), mam nadzieję że kiedyś też będę miał okazję zasiadać podobną maszynę.Miłej eksploatacji... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Na fotkach wygląda całkiem przyzwoicie, jeśli jeździ tak jak wygląda to pozostaje mi tylko pogratulować zakupu kolejnej skarbonki :buttrock: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosna Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 gratulacje !!!! moto sie ładnie prezentuje, teraz czas na zmiane avatora ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi