Riksza Opublikowano 5 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 mam pytanie . czy części do kadeta i komara są takie same ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 Ales przygrzał...... sa rozne modele Komarów wiec moze uscislij o ktorego chodzi, o jakie czesci bo to co napisales wyglada strasznie kretyńsko... a czy czesci do malucha i duzego fiata sa takie same? No mądry jestes :? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 6 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 hej. napisz o jakie czesci chodzi i jaki model komara, albo z jakim silnikiem. Mam na stanie czesci do kadeta jak cos potrzeba sluze pomocą :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pink Opublikowano 6 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 Pisz dopóki możesz – Iceego nie ma to Ci od razu tematu nie wykasował :mrgreen: Wraca jutro popołudniu, więc śpiesz się chłopaku śpiesz! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio.S Opublikowano 6 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 Zależy o jaką część ci chodzi bo nie które (nawet w starych komarach) są takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 7 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2004 mam pytanie . czy części do kadeta i komara są takie same ? Te dwa motorowery nie wiele maja ze soba wspolnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekrudy Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 A gdzie najlepiej kupować części do rometów :?: Chodzi mi o jakość, nie chcem kupić jakiegoś polskiego g***a które sie szybko rozwali czy tłoka co spuchnie. Cena niegra roli ;) Jakie Sklepy/Firmy polecacie :?: Może jakaś zagraniczna Firma :? :?: Podajcie najlepiej adresy www. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_P Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 http://www.wilmat.torun.com.pl/ jak dla mnie to jest sklep najlepszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 czy czesci do malucha i duzego fiata sa takie same no mowa Natomiast kompletnie inne czesci niz w maluchu sa w fiacie 126p. Nalezy o tym pamietac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 A gdzie najlepiej kupować części do rometów :?: Chodzi mi o jakość, nie chcem kupić jakiegoś polskiego g***a które sie szybko rozwali czy tłoka co spuchnie. Cena niegra roli .Hmmmmm...... Nie wiedziałem, że za granicą produkuje się części do polskich romecików :eek2: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekrudy Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 Hehe no tak, co ja mowie wogole, gdzie czesci do rometa za granica ;) ;) Dzięki Kamil za link.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 a więc..Częsci komarka o kadeta są jako tako same...tyle że komar2 np miał silnik okrągły...ale iskrownik magneto i czasami wał miał takie same...no i skrzynia też była taka sama, gaźnik taki sam...wg mnie to rózniły się tylko karterami i niczym więcej. no wałem czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi