swietyy Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Witam, jak w temacie. Wyjazd z Warszawy do Tokaju.. dalszej drogi jeszcze nie mam. Ale zjechać Montenegro i Albanię na max, oczywiście na luzie. Myślę o max 4 moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Yyy... Wiem że wszystkie drogi mogą prowadzić do Rzy... Eee... Albanii i Czarnogóry, ale przez Tokaj?🙂 Czy to fristajl z ogólnym kierunkiem? Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Warto zjechać nad kanion rzeki Tara. Największy kanion w Europie. Tam masz piękny most Durdevica. Polecam zjazd tyrolką, długości ponad kilometra. Byłem w tym roku na moto. Wrazen8a i widok, zwłaszcza wieczorem przy lekkiej mgiełce niesamowite. Zjazd tyrolka też robi wrażenie. Dalej masz park Durmitor. Droga p14 i do Albanii. Tam w góry na rejs po jeziorze Koman. Powrót na wybrzeże i dalej wzdłuż wybrzeża aż do Grecji albo na Korfu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 31 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 49 minut temu, lysy76 napisał: Yyy... Wiem że wszystkie drogi mogą prowadzić do Rzy... Eee... Albanii i Czarnogóry, ale przez Tokaj?🙂 Czy to fristajl z ogólnym kierunkiem? droga będzie dobrze zaplanowana, gdy pozbieram propozycje jak poniżej. Byłem na Bałkanach z osiem razy a teraz to tak już na koniec tych rejonów. 1 godzinę temu, jonaszko napisał: Warto zjechać nad kanion rzeki Tara. Największy kanion w Europie. Tam masz piękny most Durdevica. Polecam zjazd tyrolką, długości ponad kilometra. Byłem w tym roku na moto. Wrazen8a i widok, zwłaszcza wieczorem przy lekkiej mgiełce niesamowite. Zjazd tyrolka też robi wrażenie. Dalej masz park Durmitor. Droga p14 i do Albanii. Tam w góry na rejs po jeziorze Koman. Powrót na wybrzeże i dalej wzdłuż wybrzeża aż do Grecji albo na Korfu. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 8 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia W dniu 31.12.2023 o 14:21, swietyy napisał: Witam, jak w temacie. Wyjazd z Warszawy do Tokaju.. dalszej drogi jeszcze nie mam. Ale zjechać Montenegro i Albanię na max, oczywiście na luzie. Myślę o max 4 moto. spanie w pokoju, po dwóch dniach jazdy kilometry znacznie mniejsze ze zwiedzaniem ciekawych miejsc. Droga może zahaczyć o szutry w Albanii, ale bez opon terenowych. ZAMKNIJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 23 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) W dniu 8.01.2024 o 10:29, swietyy napisał: więc z Tokaju do Ochrydu w Macedonii Północnej. Jadąc Węgrami i Serbią bez autostrad 1158km CDN Tokaj, Węgry do Ochryda, Macedonia Północna – Mapy Google.pdf Edytowane 23 Stycznia przez swietyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Przez Węgry to tylko autostrada. Szkoda czasu. Lepiej wykorzystać na jezioro Ochrydzkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 24 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 23 godziny temu, jonaszko napisał: Przez Węgry to tylko autostrada. Szkoda czasu. Lepiej wykorzystać na jezioro Ochrydzkie mało ciekawy odcinek drogi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2 godziny temu, swietyy napisał: mało ciekawy odcinek drogi ? Słoneczniki i kukurydza po horyzont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Ale od winiarni do winiarni można i tydzień. 🙂 Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 18 godzin temu, przemek96 napisał: Słoneczniki i kukurydza po horyzont ograniczenia i czesto fotoradary w tej kukurydzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 25 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia sugerujecie by po rumuńskiej stronie przejechać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Jeżeli Albania będzie pierwsza, to tak. Jeżeli powrót to to samo. Jeszcze lepiej przez Ruminie i Ukrainę. Ukraina ma tam w Karpatach świetne drogi i jest jak na razie bezpiecznie. Jednak jak masz mało czasu, to wtedy Słowacja i Węgry autostrada. Dalej jak tam uważacie i co chcecie zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 26 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 3 godziny temu, jonaszko napisał: Jeżeli Albania będzie pierwsza, to tak. Jeżeli powrót to to samo. Jeszcze lepiej przez Ruminie i Ukrainę. Ukraina ma tam w Karpatach świetne drogi i jest jak na razie bezpiecznie. Jednak jak masz mało czasu, to wtedy Słowacja i Węgry autostrada. Dalej jak tam uważacie i co chcecie zobaczyć. ciekaw Teraz, swietyy napisał: ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajej Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Cześć. Swietyy,czy te kraje chcesz robić asfaltowo,czy liznąć TeTa ? Czy np wchodzi w grę jeszcze Grecja lub coś? . Też planuje wyjazd w podobnym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi