Szafir Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Chociaż nie mam ruska, to po przeczytaniu wszystkich postów sam bym się chętnie przyłączył do BOJKOTA i załogi- tak trzymać :P . z wyprawy trzeba wyeliminować tzw niezdecydowanych. Chłopaki, dacie radę! - zbierajcie ekipę i na Paryż - to będą wakacje... :D Czekam na relację z tej "9-cio dniowej impry w siodle".Pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 16 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 tyle rusków ala BMW toż to iście Alte Wehrmaht PAnie!!!! Zajebiście by było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Nie to że się czepiam ale czekam na relację/zdjęcia obiecaną z zimowego wyjazdu. PozdrawiamWyatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 A ja za to już wiem, że przez te chujozy - czyli naszych zasranych prawodawców nigdzie w tym roku nie pojadę :clap: Niestety nie można w tym kraju nic normalnie zaplanować, zawsze trzeba się z czymś spieszyć i działać pod presją niespodziewanej zmiany przepisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 A o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 w czerwcu zmieniają się pewne przepisy i muszę teraz dokonać inwestycji, którą zamierzałem wykonać w listopadzie lub w grudniu. Tak więc skutecznie pozbędę się gotówki jakże potrzebnej do większej wyprawy ;) To nic skocze sobie do Słowacji na kilka dni. Też fajnie, tanio i dobre drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny płaszcz Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 czesc Moze to nie zlot zimowy - ale jeden kolega jak jechał do nas tydzien temu przy 3 stopniach z Wawy - a drugi miał szron na siedzeniu rano w Krakowie.BYło 4 ruski dwa z koszami i jedna GS 1100 - pojeździliśmy troszke po górach, troszke pozwiedzaliśmy, myślę ze wszystkim się podobało - kolega z Krakowa zrobił prawie 900 km na całej trasie na K750. Na czerwiec palnujemy wstepnie wyjazd na Wilczy Szaniec (Michał mam nadzieje ze myślisz o tym), a na jesieni Bieszczady. tutaj fotki: http://www.redmotorz.studioo.pl/sudety-200...05/FrameSet.htm Pozdrawiamps. pozwole sobie jeszcze zareklamować wyjazdy które robi kolega z Piotkowa:http://www.redmotorz.studioo.pl/piotrkow/FrameSet.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 (Michał mam nadzieje ze myślisz o tym)' date=' a na jesieni Bieszczady. [/quote'] Myślę, myślę :!:Plan jest taki: zajeżdżacie do mnie, pacyfikujemy nieco Siedlce, biorę zaprzęga i jedziemy do Wolfenschantz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 Widzę, że kompanija tęga się zbiera to i ja wszystko zrobiężeby pojechać. Chyba, że zarżnę dniepera w maju w Piotrkowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi