Skocz do zawartości

ruskami do Paryża

bojkot
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Chociaż nie mam ruska, to po przeczytaniu wszystkich postów sam bym się chętnie przyłączył do BOJKOTA i załogi- tak trzymać :P . z wyprawy trzeba wyeliminować tzw niezdecydowanych. Chłopaki, dacie radę! - zbierajcie ekipę i na Paryż - to będą wakacje... :D

Czekam na relację z tej "9-cio dniowej impry w siodle".

Pzdr

• 1 miesiąc temu...

A ja za to już wiem, że przez te chujozy - czyli naszych zasranych prawodawców nigdzie w tym roku nie pojadę :clap: Niestety nie można w tym kraju nic normalnie zaplanować, zawsze trzeba się z czymś spieszyć i działać pod presją niespodziewanej zmiany przepisów.

w czerwcu zmieniają się pewne przepisy i muszę teraz dokonać inwestycji, którą zamierzałem wykonać w listopadzie lub w grudniu. Tak więc skutecznie pozbędę się gotówki jakże potrzebnej do większej wyprawy ;) To nic skocze sobie do Słowacji na kilka dni. Też fajnie, tanio i dobre drogi

• 1 miesiąc temu...

czesc

Moze to nie zlot zimowy - ale jeden kolega jak jechał do nas tydzien temu przy 3 stopniach z Wawy - a drugi miał szron na siedzeniu rano w Krakowie.

BYło 4 ruski dwa z koszami i jedna GS 1100 - pojeździliśmy troszke po górach, troszke pozwiedzaliśmy, myślę ze wszystkim się podobało - kolega z Krakowa zrobił prawie 900 km na całej trasie na K750. Na czerwiec palnujemy wstepnie wyjazd na Wilczy Szaniec (Michał mam nadzieje ze myślisz o tym), a na jesieni Bieszczady.

tutaj fotki: http://www.redmotorz.studioo.pl/sudety-200...05/FrameSet.htm

Pozdrawiam

ps. pozwole sobie jeszcze zareklamować wyjazdy które robi kolega z Piotkowa:

http://www.redmotorz.studioo.pl/piotrkow/FrameSet.htm