trampolajna Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Hejcia, temat ważny i pilny, więc proszę o rzeczone odpowiedzi tych, którzy się znają. Mam pojazd, którym jeżdżę sporadycznie i jest w takim stanie, że nie jestem do końca pewna czy przejdzie przegląd okresowy. Dlatego też chciała bym pojechać na przegląd jakichś miesiąc przed upływem ważności poprzedniego, żeby w razie czego jak odpłukać nie wyjdzie to żebym miała czas na naprawę. A teraz się zastanawiam czy jak mi wyjdzie negatywny wynik badania to czy mi zabiorą dowód w stacji czy będę mogła normalnie jeździć na starym badaniu okresowym????????? Proszę o odpowiedź plis Sylwia Cytuj Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałem", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku". source: temysli.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Zawsze można podjechać na stację, pogadać z diagnostą żeby za jakąś tam opłatą przeglądnął moto pod kątem badania technicznego, ewentualnie powiedział/zapisał co trzeba zrobić żeby badanie przeszedł. Mowa tu o wizycie na sprawdzenie. Jeśli diagnosta pobierze już dane z CEP a później zapisze badanie z wynikiem negatywnym to niestety "stare" badanie traci ważność, i motocykl zostaje z negatywem, więc jeździć nie bardzo można. Jest później 14 dni na badanie poprawkowe, i zostanie pobrana tylko opłata za poszczególne usterki, pod warunkiem że do tych 14 dni wrócisz na tą stację na której poszedł "negatyw". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 znowu ona?! skoro wiesz, że coś jest spierd...ne to po prostu to napraw Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi