yezoo Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 czy ktos z was jezdzil na tym NHK? Ile to wytrzymuje? pytanko do ludzi z pierwszej reki a nie do tych co slyszeli badz po cenie sadza ze lipa dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 GPR --- 1500zl (kolor do wyboru)PitBull - ok.1600zlHyperPro RSC - 1700zl (aktywny kolor do wyboru 22usawienia) Harris - ok.1900zl (czarny, srebrny 28ustawien)Ohlinis - ok. 1600zl realizacja do 2tyg :) jakby ktos chcial to na PRIV walic, wszystko nowe, wraz z mocowaniami, przede wszystkim do nowszych sportow od 99++ mam do R6 03/04 za 300zl oddam z mocowaniem no-name'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJaN Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 czy ktos z was jezdzil na tym NHK? Ile to wytrzymuje? pytanko do ludzi z pierwszej reki a nie do tych co slyszeli badz po cenie sadza ze lipa dzieki Odświeżam temat i zwracam się z tym sammym pytaniem co kolega wyżej. Czy ktoś jeździł na takim? Warto kupić za 250zł? Czy lepiej dołożyć drugie tyle i kupić "markowy" używany? Amor nie będzie hardcorowo wykorzystywany... Mam zamiar polatać na gumie w następnym sezonie i może 1-2 razy zahaczę o tor w Poznaniu. Cytuj GPZ 500s => GSX-R 750 K2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Nhk to dobre amortyzatory tylko pewnie będzie problem z montażem. Nie jest tak twardy jak ohlins na najtwardszym ustawieniu ale powinien wystarczyć. Jakość wykonania dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 HyperPro RSC - 1700zl (aktywny kolor do wyboru 22usawienia) Cenę to Ty w stosunku do sklepu masz zaporową :bigrazz: Maksymalnie z mocowaniem wychodzi 1400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJaN Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Cenę to Ty w stosunku do sklepu masz zaporową :bigrazz: Maksymalnie z mocowaniem wychodzi 1400 zł. Napisałem Vector, że odświeżam temat. Ten post był z 2006r :P Cytuj GPZ 500s => GSX-R 750 K2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Napisałem Vector, że odświeżam temat. Ten post był z 2006r :P Ło qrwa :biggrin: Nie spojrzałem. Tak to jest jak się robi kilka rzeczy naraz :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Temat odgrzany, może i dobrze :smile: Czy ktoś może powiedzieć coś więcej o amorach LSL? A zwłaszcza jak ma się ich praca w porównaniu do fabrycznych amorytyzatorów skrętu montowanych np. w GSX-Rach? Jakoś nigdy na shimmy na takim fabrycznym amortyzatorze nie narzekałem, ale wiadomo, fajnie by było mieć kolejny gadżet w kolekcji :bigrazz: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Ja również na fabryczny amor w GSXR 1000 nie narzekam, dopóki sie nie wytłucze albo nie spoci daje radę. W poprzednim motocyklu mialem LSLa i bardzo sobie chwalę i polecam. 8stopni regulacji jak dla mnie to świat i ludzie (choć dość nagły jest przeskok między 7 a 8poziomem. Wytrzymałość tego amortyzatora jest godna podziwu! 4 lata ostrej ekspolatacji, raz przy wywrotce się skrzywił, i zablokował kierownicę wiec go wywaliłem. Ale naszło mnie by go odprostować i ten zabieg się udał, amor działa dalej i nie puścił przez kolejne dwa lata nawet kropli oleju. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi