jolagera Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Witam grupę...jestem tutaj nowa i mam pytanie dotyczące motocykla Harleya Davidsona Road King rok prod 2003 jest to egzemplarz milenijny czy przebieg 66tyś mil dla tego silnika jest to dużo i czy trzeba się liczyć w najbliższym czasie z jego wyminą lub regeneracją?...bardzo proszę o udzielenie wyczerpującej odpowiedzi z góry dziękuję Pozdrawia Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek80 Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Road King raczej nie służą do wygłupów cyrkowych w jakichś wędrownych trupach a przeważnie do tego do czego stworzony został - czyli sposób życia. Zatem jak to w takich sztukach problemem nie będzie przebieg a bardziej niemal pewna powypadkowa przeszłość i na tym bym się skupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolagera Opublikowano 23 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 przy prawidłowej obsłudze (na pewno trzeba co jakiś czas zajrzeć do rozrządu) i normalnej eksploatacji 200kkm nie jest problemem Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolagera Opublikowano 23 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Jeśli jeszcze nie kupiłaś to lepsze są do 2002 roku, w 2003 roku zmieniło się łożysko wału na gorsze. Tak czy siak, trzeba sprawdzać rozrząd i ogólny stan, bo dużo gruzów z USA idzie byle jak poskładanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolagera Opublikowano 24 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Bardzo dziękuję za cenna informację Jeszcze nie kupiony dlatego tutaj jestem…każda informacja dla mnie jest ważna i cenna…dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi