j_bravo Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 stało się to dzisiaj za pierwszą razą :mrgreen: ale było gorąco: slalom (przejazd 1-y) na dwójeczce, szybko i sprawnie, ale... bez machania łepetyną :ehz: ale nic to, powtórka - OK. Ósemeczka - skąd mi się qrna znowu wzięła wbita dwójka :?: :!: no i wiadomo - podpórka :oops: ale nic to, znowu powtórka - OK. No i miasto - generalnie OK, tylko na koniec dowiedziałem się, że hamulcem głównym jest tył, a nie przód i na hamowaniu awaryjnym tego należy użyć a przodem dohamować :? Ostateczny wynik - pozytywny. Egzaminator - raczej przyzwoity i pro-moto, tylko musieliśmy czekać 2,5h po teorii na jazdy bo sobie gdzieś wybył :buttrock: pozdro 4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 :buttrock: :buttrock: :banghead: :buttrock: to i tak macie fajnie, w wawce po teorii czeka sie miesiac :ehz: szerokich asfaltow! pozdrawiamA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Moje gratulacje :buttrock: Teraz nic tylko smigac :mrgreen: Życzę szerokiej drogi :buttrock: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 jaki to byl sprzecior? czyzby junak gladiator? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucyk Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Szerokiej Drogi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Widzę, że mamy nowego motocyklistę w 3mieście :buttrock: Gratuluję.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 no to - jako motocyklistka i Gdańszczanka - :mrgreen: również gratuluję!!!!!!!! pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 tylko na koniec dowiedziałem się, że hamulcem głównym jest tył, a nie przód Za przeproszeniem GOWNO PRAWDA! Powiedz temu instruktorowi że może i tak jest jak ma się z przodu bębny... które na dodatek nie działaja!! Jak można uczyć czegos takiego :o btw Gratulacjie :buttrock: ja za tydzien zapisuje się już na A oraz B bo ile można smigać na A1 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 16 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 jaki to byl sprzecior? czyzby junak gladiator? to właśnie było to. Qrcze, jak to to rzęzi przy przyspieszaniu i tłucze na wybojach 8O Za przeproszeniem GOWNO PRAWDA! a, niech ten egzaminator (nie instruktor) sobie gada co chce. grunt że zdane, a ja zostanę przy głównym przodzie. Teraz tylko zostaje nabyć cosik i stać się pełnym motocyklistą, a nie tak jak teraz w 2/3 (1/3-zapał, 1/3-prafko). Dzięki za gratulacje i mam nadzieję, że do zobaczenia na trasie w przyszłym sezonie :namoto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNan Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Gratuluję. I pewnie powiedzieli Ci żebyś za 3 albo 4 tygodnie się zgłosił po odbiór? Pytaj już po tygodniu, bo jakoś szybko teraz robią. Ja swoje odebrałem w zeszły czwartek, po 13 dniach od zdania, a gotowe było po 7!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravw Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Gratulacje!!! ale hamowanie awaryjne na egzaminie - po....ni sa ci egzaminatorzy z tego co mnie uczyli w szkole jazdy to hamowanie awaryjne ma mi uratowc zycie i czy i jak bede hamowal to zalezy w glownej mierze ode mnie - ja naszczescie zdawalem 7 pazdziernika 2004 w lodzi a to biedne miasto i maja jeden motor wiec darowali sobie to hamowanie (wiecie szkoda motorka) :buttrock: - i cale szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bdem Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 Gratulacje !! Mam prośbe - rozwiń proszę wątek powtórek na placu - ja zostałem poinstruowany przez mojego instruktora że na placu nie ma czegoś takiego jak margines błędu - wyłożysz sie na czymś (linia, podpórka itd) to do domu. W tym przypadku obowiązują jakieś ogólnopolskie zasady czy może lokalne ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 19 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 Gratulacje !! Mam prośbe - rozwiń proszę wątek powtórek na placu - ja zostałem poinstruowany przez mojego instruktora że na placu nie ma czegoś takiego jak margines błędu - wyłożysz sie na czymś (linia' date=' podpórka itd) to do domu. W tym przypadku obowiązują jakieś ogólnopolskie zasady czy może lokalne ???[/quote'] Proszę bardzo: źródło: http://www.word.pl/akty/rozp_w_sp_sz.doccytat:§ 12. 1. Osoba egzaminowana uzyskuje:1) pozytywny wynik egzaminu praktycznego, jeżeli poprawnie wykonała zadania, o których mowa w § 9,2) negatywny wynik egzaminu praktycznego, jeżeli:a) dwukrotnie nieprawidłowo wykonała to samo zadanie egzaminacyjne, także jakiś margines jest i looz. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gola Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 Gratuluję!!!! i troszke zazdroszczę, bo ja się w tym roku nie załapalam. Przepełnienie podobno :) a potem juz było za późno. Ale nic to jak tylko pierwsze śniegi stopnieja biegnę w twoje ślady i myślę, że w przyszłym sezonie już będę o tyle szczęśliwsza:).Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 gratulacje! pełnego baku i szerokich dróg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi